Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

Από την υπέρκομψη εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη προερχόταν τελικά η χθεσινή λάμψη στην Ακρόπολη

Με τον νέο φωτισμό της λάμπει από χθες το βράδυ η Ακρόπολη. Το έργο της αναβάθμισης του φωτισμού στον Ιερό Βράχο αποδόθηκε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη και του προέδρου του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Σ. Παπαδημητρίου από την Πνύκα.

Ωστόσο, αυτή που έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση ήταν η υπέρκοψη σύζυγος του πρωθυπουργού, η οποία έλαμψε στην κυριολεξία με την εμφάνισή της. Ντυμένη στα λευκά η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα πουκάμισο με έντονες αρχαιοελληνικές αναφορές, σακάκι με εντυπωσιακά μανίκια, τα οποία συνδύασε με διακριτικά χρυσά κοσμήματα και ασορτί μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό.

Όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα, η έντονη λάμψη που παρατήρησαν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, δεν προερχόταν από τον νέο φωτισμό αλλά από την φυσική λάμψη που εκπέμπει η πρώτη κυρία, η οποία και θα παραμείνει στον ιερό βράχο, ώστε να συνεχίζει να τον φωτίζει κάθε βράδυ όταν πέφτει το φως.

Ο ρεπόρτερ του «Κουλουριού» που έδωσε το «παρών» στην μεγάλη βραδιά τυφλώθηκε από την λάμψη της κομψότητας, στέλνοντας στη συνέχεια το παρακάτω ρεπορτάζ: «Ajfksjκξφακσξφκσαξκφξα, ασφξσ 392 ασ^^*37823 δκσξφκδσνφ νφνδσξφνσξδφνξσφνσξφσνξανξ».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.