Τζιτζίκια
Mostly clear
24°C
 

Στις 4.20 το απόγευμα μεταφέρεται από τη νέα χρονιά η εκπομπή «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» με τη Βίκυ Φλέσσα

Αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν κατέβασε η εκπομπή της ΕΡΤ «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» με παρουσιάστρια τη Βίκυ Φλέσσα, η οποία ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη με την πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Αρχιμανδρίτη-ψυχοθεραπευτή Μελέτιου Ζαχαρόπουλου.

Πλέον, η Βίκυ Φλέσσα θα ξανανταμώσει το τηλεοπτικό κοινό τον Σεπτέμβριο, όταν και θα ξεκινήσει ο νέος κύκλος της εκπομπής, πάλι στην ΕΡΤ αλλά λίγες ώρες νωρίτερα, στις 4.20 μ.μ. αντί για τις 8 το βράδυ. Αν και εντός εργασιακού ωραρίου, η νέα ώρα κρίθηκε καταλληλότερη καθώς έρευνες κοινού έδειξαν ότι τότε ακριβώς μεγιστοποιείται η προσήλωση και ο ενθουσιασμός των πιο φανατικών τηλεθεατών της εκπομπής.

«Το κοινό του ΣΤΑ ΑΚΡΑ είναι πραγματικά μια ιδιαίτερη περίπτωση, κάτι αντίστοιχο έχω δει μόνο όταν τα "Φιλαράκια" τελείωναν κι αυτά στις 4.20 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να απαντήσουμε το γιατί, ωστόσο εκείνη την ώρα πολλοί ποιοτικοί δείκτες εκτοξεύονται, όσο αργό ή μυστηριώδες και να είναι αυτό που προβάλλεται», δήλωσαν στελέχη της Δημόσιας Τηλεόρασης που έχουν γνώση του σκεπτικού πίσω από την αλλαγή ώρας.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν πηγές του Μεγάρου της Αγίας Παρασκευής, πέραν της έρευνας προτιμήσεων του κοινού, αύξηση σημειώνει ήδη και η ζήτηση της εκπομπής στη διαφημιστική αγορά, με μια εταιρεία CBD Oil και τον Πάνο Μουζουράκη να ανταγωνίζονται αυτή τη στιγμή για τη θέση του μεγάλου χορηγού.

Από την πλευρά της, η Βίκυ Φλέσσα αρκέστηκε να ευχηθεί καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους και να ανανεώσει το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη με ένα απόσπασμα από την «Ωδή στη Χαρά» του Φρίντριχ Σίλερ: «προς το πνεύμα του Αγαθού τούτη η σπονδή - περ' απ' τ' άστρα, μες στου απείρου την αγκάλη».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.