Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Partly cloudy
13°C
 

Το δίπλωμα του Proficiency πόσταρε στο Instagram ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου για να απαντήσει στους φίλους του Περιστερίου

Λάδι στη φωτιά στη διαμάχη που έχει ανοίξει με τους φιλάθλους του Περιστερίου φαίνεται να ρίχνει ο σπορτκάστερ της ΕΡΤ Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ποστάροντας στον λογαριασμό του στο Instagram το δίπλωμα γνώσης Αγγλικών που πήρε το μακρινό 1985.

Όλα ξεκίνησαν μετά τον 4o αγώνα Περιστέρι-Παναθηναϊκός την περασμένη εβδομάδα όταν ο κ. Χατζηγεωργίου δε μετέφρασε τις δηλώσεις παίκτη του Περιστερίου περί κακής διαιτησίας, με αποτέλεσμα αρκετοί φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας να αντιδράσουν και να ακολουθήσει φραστικό επεισόδιο.

Έτσι, εκτός από τη δημοσίευση του διπλώματος,  έγραψε ο δημοφιλής δημοσιογράφος στο Instagram: «Λοιπόν, τα γράφω στα ελληνικά για να καταλάβετε κι εσείς εκεί στο Περιστέρι που με το ζόρι πήρατε ένα Lower, κι αυτό όταν τα μοίραζε το ΠΑΣΟΚ μαζί με ένα τενεκέ λάδι, όταν έμπαινες στην κλαδική. Λέτε και καλά ότι δε μετέφρασα σωστά τις δηλώσεις του Φρανσίσκο για τη διαιτησία, λες και ξέρει αγγλικά ο κάθε τυχάρπαστος μπασκετμπολίστας από τη Φλόριντα. Καλύτερα τα λέω εγώ που βλέπω και τόσα χρόνια ΝΒΑ.

Για τους άπιστους Θωμάδες, ορίστε και το Proficiency που είχα πάρει έτσι για την πλάκα μου το 1985. Του Cambridge ε, τότε που για να το πάρεις έπρεπε να τα βγάλεις πέρα στο Listening με ένα μεθυσμένο Ουαλό που ρωτάει βήχοντας τι ώρα φεύγει το τρένο για το Κόβεντρι, όχι του Michigan που βλέπεις δυο σεζόν Φιλαράκια και το παίρνεις με Β. Αφού με τον Βαγγέλη τον Ιωάννου σκεφτόμαστε να ανοίξουμε και φροντιστήριο Αγγλικών. Κάθε μέρα τον παίρνω τηλέφωνο και του κάνω “You are on fire my man” με προφορά βλαχοαμερικάνου απ’ την Οκλαχόμα και γελάμε σαν μπουμερς.

Και στην τελική μαθήματα δημοσιογραφίας αλλού γατάκια. 35 χρόνια δημόσιος υπάλληλος είμαι, δε θα μου μάθετε εσείς να κοροϊδεύω τον κόσμο, το ξέρω καλύτερα και μόνος μου. Ρηχά άτομα».

Πλέον, αναμένεται το νέο επεισόδιο στην κόντρα αυτή, για το οποίο να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσουμε πρώτους.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.