Σαρακοστή κοντή γιορτή
Overcast
18°C
 

Νέο σίριαλ με τις περιπέτειες του MEGA θα σκηνοθετήσει για λογαριασμό του καναλιού ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

papakaliaΜπορεί οι εξελίξεις στο MEGA τα τελευταία 24ωρα να μοιάζουν ιδιαίτερα αρνητικές και το «μαύρο» να έχει έρθει πιο κοντά από ποτέ, φαίνεται ωστόσο πως όλη αυτή η περιπέτεια κατάφερε να εμπνεύσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος σχεδιάζει τη μεγάλη του επιστροφή στο κανάλι με ένα ολοκαίνουριο σίριαλ.

Ο πετυχημένος σκηνοθέτης, αναμένεται να υπογράψει μια νέα σειρά, η οποία θα περιγράφει τον έρωτα ενός μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σταθμού με έναν υπάλληλο, με φόντο όλα τα δυσάρεστα γεγονότα των τελευταίων δύο ετών. Τα κρυφά ραντεβού στο παρασκήνιο της προσπάθειας για την αδειοδότηση, το πάθος στο περιθώριο των έκτακτων δελτίων και ο πόνος του αδιέξοδου, θα αποτελέσουν την κεντρική δομή της ιστορίας του δράματος, το οποίο θα φέρει το όνομα «Μαύρη αγάπη», με τον ίδιο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να υποδύεται τον υπάλληλο του καναλιού.

«Δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος μπροστά στις δυσκολίες που περνάει το αγαπημένο μου κανάλι. Εύχομαι αυτή η σειρά να αποτελέσει την αρχή για την ανάστασή του, φέρνοντας κέρδη που θα το βγάλουν από το τέλμα», σχολίασε λακωνικά ο δημιουργός, διευκρινίζοντας ότι τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στα γραφεία του MEGA, επιβεβαιώνοντας μάλιστα πως σε μικρούς ή μεγαλύτερους ρόλους αναμένεται να εμφανιστούν οι Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης και Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο εγχείρημα του Χριστόφορου και θα σας ενημερώσουμε πρώτοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.