Πάει κι αυτό
Overcast
25°C
 

Για τη θέση του διευθυντή ενημέρωσης μετακόμισε στον ΣΚΑΪ ο Μάρκος Σεφερλής

Τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 έληξε ο Μάρκος Σεφερλής, με τον ηθοποιό να «μετακομίζει τηλεοπτικά στον ΣΚΑΪ.»

Σε ανακοίνωση του ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ «καλωσόρισε με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του» τον ηθοποιό και παρουσιαστή, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το project που θα αναλάβει.

Το «Κουλούρι» ωστόσο είναι σε θέση να γνωρίζει τον νέο ρόλο του Μάρκου Σεφερλή στον σταθμό του Φαλήρου, αφού φαίνεται πως αυτός θα αποτελεί μία νέα πρόκληση για τον δημοφιλή αλλά αμφιλεγόμενο καλλιτέχνη, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του διευθυντή ενημέρωσης του καναλιού.

Συγκεκριμένα, μετά τις τελευταίες τοποθετήσεις των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ, από τους αξιωματούχους του σταθμού κρίθηκε πως η κωμωδία και ο σουρεαλισμός τερματίστηκαν και δύσκολα θα μπορούσε να γίνει πιο αντιπαθές και ιλαροτραγικό το περιεχόμενο των ενημερωτικών εκπομπών στο κοινό.

Έτσι, έπειτα από απανωτές συσκέψεις οι υπεύθυνοι κατέληξαν στο όνομα του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος και θα αναλάβει εν λευκώ το νέο του πόστο. Προς το παρόν δε θέλησε να προχωρήσει σε κάποια δήλωση, παραπέμποντάς μας στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει τις επόμενες ημέρες στο Δελφινάριο.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.