Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Έρωτα με το γιαούρτι «Aγελαδίτσα» κάνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη συνέχεια της διαφήμισης της ΦΑΓΕ

papakaliatis2Συγκλονισμένη είναι η παγκόσμια κοινότητα του κινηματογράφου, η οποία παρακολούθησε με δέος την επική ερμηνεία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην τελευταία διαφήμιση του γιαουρτιού «Αγελαδίτσα» της ΦΑΓΕ.  Ο αγαπημένος ηθοποιός, πλην του ρεσιτάλ που έδωσε στον πρωταγωνιστικό ρόλο, επιμελήθηκε παράλληλα τη σκηνοθεσία, το σενάριο, το μοντάζ, το φωτισμό, τη μουσική επένδυση καθώς και το καθάρισμα του πλατώ από τα γιαούρτια, μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Στο διαφημιστικό σποτ θαυμάζουμε με συγκίνηση τον Χριστόφορο να μεγαλουργεί πάνω σε μια λευκή κόλλα χαρτί, ενώ τις καλύτερες κριτικές απέσπασε και η ερμηνεία του γιαουρτιού, προκαλώντας συγκρίσεις με την αντίστοιχη της Ιωάννας Παππά στην αξέχαστη σειρά «Κλείσε τα Μάτια» του 2003. Το «Κουλούρι», κινούμενο με απόλυτη μυστικότητα στους σκοτεινούς διαδρόμους της τέχνης, κατάφερε να εξασφαλίσει το σενάριο της συνέχειας των διαφημίσεων και σας το παρουσιάζει σήμερα σε παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Στη δεύτερη συνέχεια της διαφήμισης, ο καταξιωμένος σκηνοθέτης ερωτεύεται το γιαούρτι και βρίσκει το θάρρος να του ζητήσει να βγουν ραντεβού. Υπό τους ήχους του «Wild Is The Wind» σε εκτέλεση David Bowie, ο Χριστόφορος κάνει φλογερό έρωτα στο γιαούρτι, σε μια εικοσάλεπτη σκηνή πάθους η οποία συγκρίνεται με τις αντίστοιχες σκηνές της πρόσφατης επιτυχίας «Η Ζωή της Αντέλ». Στη τρίτη και τελευταία διαφήμιση, ο 38χρονος ηθοποιός παντρεύεται το γιαούρτι ωστόσο την καρδιά του κλέβει η αυθεντική αγελαδίτσα από την οποία προήλθε, με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει ένα ερωτικό τρίγωνο με ανεξέλεγκτες προεκτάσεις.

«Έχω πλέον ωριμάσει και νομίζω ότι αυτό βγαίνει στις δημιουργίες μου. Η Aγελαδίτσα είναι το αριστούργημα μου. Ελπίζω να μην με αγνοήσει εκ νέου η ακαδημία των Όσκαρ», τονίζει μιλώντας στο «Κουλούρι» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στη μουσική υπόκρουση του τρίτου σποτ που κορυφώνει την σεναριακή πλοκή, ακούμε τον ταλαντούχο καλλιτέχνη για πρώτη φορά να παίζει βιολί, στα πρώτα του δειλά βήματα στη μουσική σκηνή.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.