Τζιτζίκια
Mostly sunny
26°C
 

Ακυρώθηκε η μεγάλη συναυλία "20 χρόνια Φοίβος"!

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους χιλιάδες φαν του μουσικοσυνθέτη και παραγωγού Φοίβου καθώς η μεγάλη συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στο ΟΑΚΑ ματαιώθηκε!

Οι πληροφορίες σχετικά με τη ματαίωση της συναυλίας είχαν φτάσει στα γραφεία του "Κουλουριού" από νωρίς το πρωί, ωστόσο πριν από λίγη ώρα δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Οι υπεύθυνοι οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση για λόγους ασφαλείας, καθώς άνθρωποι της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας είχαν συλλέξει πληροφορίες πως παραθρησκευτική οργάνωση με το όνομα "Τάγμα του Γέροντα Παΐσιου" είχε προγραμματίσει επεισόδια προκειμένου να αμαυρώσει το σημερινό happening.

Το εν λόγω τάγμα πιστών έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αρχές με τη δράση του, η οποία περιελάμβανε επιθέσεις μαυροφορεμένων γιαγιάδων σε φοιτητικά στέκια και λαϊκές αγορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία θεωρεί ότι τα μέλη του τάγματος, το οποίο έχει διασυνδέσεις με παράνομες σχολές πολεμικών τεχνών και συλλόγους «αγανακτισμένων πολιτών», αναθάρρησαν μετά τη σημερινή σύλληψη του 27χρονου από την Εύβοια που αποκάλυπτε τα σχέδια τους στο facebook. Έτσι, με ελεύθερο πια το πεδίο, αποφάσισαν να επιχειρήσουν το μεγάλο «χτύπημα».

Το σχέδιο των θρησκόληπτων γιαγιάδων πυροδότησε η ταυτόχρονη παρουσία ονομάτων όπως η Δέσπονα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Άντζελα Δημητρίου, η Καίτη Γαρμπή, ο Βασίλης Καρράς, ο Θάνος Καλλίρης και ο Tus στο χώρο του ΟΑΚΑ για τη μεγάλη συναυλία, καθώς οι «μαχητές της Ορθοδοξίας», όπως αυτοχαρακτηρίζονται, σχεδίαζαν χτύπημα εναντίον όλων των καλλιτεχνών αλλά και του τιμώμενου προσώπου, Φοίβου. Με αυτό τον τρόπο σκόπευαν να πετύχουν ένα καίριο πλήγμα στη μουσική κουλτούρα που κατά τη γνώμη τους έχει αποχαυνώσει το κοινό, με αποτέλεσμα να έχει υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής μακριά από το λόγο του Θεού και της Εκκλησίας. Στη συνέχεια, όπως λέγανε χαρακτηριστικά σε διάφορες ενορίες τις τελευταίες ημέρες, "όλα θα πάρουν το δρόμο τους και θα επιστρέψουμε στον ενάρετο δρόμο του Κυρίου".

Το σχέδιο ήταν καλά δομημένο και προέβλεπε επίθεση με φλεγόμενους σταυρούς και καντήλια εναντίον των καλλιτεχνών την ώρα που αυτοί θα έβγαιναν όλοι μαζί στη σκηνή για το κλείσιμο της συναυλίας. Όλα ήταν δουλεμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και τίποτα δεν θα είχε αποκαλυφθεί αν η εγγονή μιας εκ των "γιαγιάδων με τα μαύρα", όπως αποκαλούνται μεταξύ τους τα μέλη του Τάγματος,  δεν ανακάλυπτε τυχαία τα σχέδια στο δωμάτιο της γιαγιάς της.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο "Κουλούρι" η μικρή δήλωσε: "Όταν είδα τα σχέδια σοκαρίστηκα. Για λίγο δεν ήξερα αν έπρεπε να καρφώσω τη γιαγιά μου ή να μην πω τίποτα. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι αν πάθει κάτι ο Νίνο δε θα συγχωρούσα ποτέ τον εαυτό μου. Έτσι αποφάσισα να ειδοποιήσω την Αστυνομία. Άλλωστε είναι κρίμα να χαλούσαν έτσι το πάρτυ για τα 20α γενέθλια του Φοίβου."

Οι αρχές βρίσκονται σε αναζήτηση των υπόλοιπων γιαγιάδων που σχεδίαζαν να αμαυρώσουν την μεγάλη μουσική φιέστα. Πληροφορίες για αποζημίωση όσων είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.