Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Νέα υπηρεσία από τον Δ. Χατζηγεωργίου, με 150 ευρώ τον χρόνο περιγράφει τη ζωή σου

Να επεκτείνει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες αποφάσισε ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, εκμεταλλευόμενος τον ελεύθερο χρόνο που του παρέχει το σχετικά άδειο αθλητικό καλεντάρι του καλοκαιριού.

Έτσι, ο δημοφιλής σπορτκάστερ θα παρέχει πλέον τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί, να περιγράφει τη ζωή του όπως μόνο εκείνος ξέρει, καταβάλλοντας το ποσό των 150 ευρώ το χρόνο. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος θα προσφέρει και πιο οικονομικά πακέτα, όπως 5 ευρώ για μία ημέρα, 15 ευρώ για ένα μήνα ή ad hoc συνεργασίες για διακοπές, γάμους και άλλα σημαντικά γεγονότα.

Με το πλήρες πακέτο, ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου θα περιγράφει κάθε πτυχή της ζωής του πελάτη του, από τη διαδρομή προς το γραφείο και τη ζωή στο γραφείο μέχρι την έξοδο με τους φίλους, ένα ραντεβού ή μια επίσκεψη στην τουαλέτα.

«Η ζωή του καθενός μπορεί να είναι χιτσκοκική. Ακόμη και μία απλή επίσκεψη στην τουαλέτα, ενδέχεται να έχει γκρανγκινιολική εξέλιξη. Θα περιγράφω τις ζωές σας ακολουθώντας τη γαλλική σχολή και υπόσχομαι συναρπαστική ζωή σε όποιον με εμπιστευτεί», σχολίασε στην παρουσίαση της ενέργειας ο έμπειρος δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Τέλος, υποσχέθηκε έκπτωση σε όσους συνδρομητές επιλέξουν να τον πληρώσουν με fingeroll, δεσμευόμενος και για περισσότερες εκπλήξεις.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.