Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Μυστήριο στις εκκλησίες της χώρας, έρπη γέμισαν οι εικόνες της Παναγίας

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες ο κλήρος της Ελλάδας, με την Ιερά Σύνοδο μάλιστα να ανακοινώνει έκτακτη συνεδρίασή της το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα έντονο μυστήριο έχει κάνει την εμφάνισή του, με τις εικόνες της Παναγίας να εμφανίζουν από την περασμένη Δευτέρα έρπητα στα χείλη, τα μάγουλα και διάφορα άλλα σημεία του προσώπου. «Έχουμε δει την εικόνα της μητέρας του Θεού να δακρύζει, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για θαύμα. Εικόνα που γεμίζει έρπη δεν έχουμε δει ξανά όμως. Το ερευνούμε και προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε το θείο μήνυμα», σχολίασε μέλος της Εκκλησίας της Ελλάδας για να συμπληρώσει:

«Κάτι την ενόχλησε προφανώς, με κάτι ήρθε σε επαφή και το δείχνει με τον τρόπο αυτό. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, η Παναγία μας ξέρει». Προς το παρόν, μέχρι να ερμηνευτεί το μήνυμα, οι παπάδες κάθε ενορίας έχουν επιφορτιστεί με το χρέος του να αλείφουν ειδική κρέμα στις εικόνες της Παναγίας, δείχνοντας ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην ερεθιστούν τα μάτια του μικρού Χριστούλη.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.