Τζιτζίκια
Clear
28°C
 

Με selfie stick αντικατέστησε το δεξί του χέρι ο Ευτύχης Μπλέτσας

Ένα selfie stick βρίσκεται πλέον στη θέση του δεξιού χεριού του Ευτύχη Μπλέτσα, παρουσιαστή του τηλεοπτικού Happy Traveller, της «πρώτης selfie ταξιδιωτικής εκπομπής της τηλεόρασης».

Ο 38χρονος Ευτύχης, γνωστός στο ευρύ κοινό από τις εκπομπές μαγερικής «Η κουζίνα της μαμάς» και «Happy Cook», πήρε την μεγάλη απόφαση να αντικαταστήσει το δεξί του χέρι στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ιορδανία για τα γυρίσματα του σχετικού επεισοδίου του «Happy Traveller».

Όπως δηλώνει ο ίδιος, μιας και τα γυρίσματα της εκπομπής γίνονται σχεδόν εξ ολοκλήρου με κάμερα selfie, το selfie stick έχει γίνει αναπόσπαστο αξεσουάρ.

Παρόλα αυτά, το να το κρατάει κανείς συνεχώς καταντάει κουραστικό και περιορίζει τις κινήσεις, ενώ αντίθετα βολεύει πολύ περισσότερο το να είναι συνδεδεμένο απευθείας στο σώμα δίχως χέρι στο ενδιάμεσο.

Εκτός των άλλων, χρησιμεύει και στο μαγείρεμα για το ανακάτεμα των υλικών χωρίς να υπάρχει πλέον ανάγκη να χρησιμοποιήσει κανείς κουτάλα ή κάποιο άλλο σύνεργο.

Ρεπόρτερ του «Κουλουριού» τηλεφώνησε στον Ευτύχη Μπλέτσα προκειμένου να του αποσπάσει κάποια δήλωση, όμως ο παρουσιαστής εκείνη τη στιγμή κρατούσε μια ομπρέλα με το αριστερό του χέρι και ως εκ τούτου δεν ήταν σε θέση να σηκώσει το τηλέφωνο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.