Τζιτζίκια
Mostly clear
23°C
 

«Βοήθεια» προσπαθεί να πει ως πρώτη του λέξη το μωρό των Μπαλατσινού-Κικίλια

Τους πρώτους έξι μήνες της ζωής του πλησιάζει σιγά-σιγά το μωρό του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού και όσο κι αν είναι νωρίς, καταβάλλει ήδη τις πρώτες του προσπάθειες για να πει την παρθενική του λεξούλα.

Ο γιος του Υπουργού Υγείας, έχει αποφασίσει πως θα αποφύγει τα τετριμμένα όπως «μαμά», «μπαμπάς» και «άτα», καθώς οι συνθήκες διαβίωσής του επιβάλλουν σαφώς πιο δραστικά μέτρα. Έτσι, ελπίζει πως σύντομα θα μπορέσει να αρθρώσει την τετρασύλλαβη «βοήθεια», ώστε να μπορέσει να βρεθεί σε ένα πιο ασφαλές για εκείνο περιβάλλον.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στο βρέφος, το μόνο που το αγχώνει είναι το θήτα, αλλά ακόμη κι αν καταφέρει να πει «βοήτεια», θα στείλει το μήνυμα που επιθυμεί, μιας και το να έχεις την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια για γονείς κρίνεται άκρως επικίνδυνο και κάθε μέρα που περνάει μπορεί να αποβεί μοιραία.

Το μωρό μάλιστα, δεσμεύτηκε να μας περιγράψει σκηνικά από το σπιτικό τους, μόλις μάθει μερικές ακόμη λέξεις, επικεντρώνοντας προς το παρόν τις προσπάθειές του αποκλειστικά στη λέξη «βοήθεια».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.