Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Thunderstorm
13°C
 

Σε φυλακή μετατρέπεται από αρχές του 2023 όλη η Κρήτη

Τέλος στα φαινόμενα παραβατικότητας και την έντονη εγκληματικότητα που εμφανίζεται στην Κρήτη, αποφάσισε να βάλει η κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό να έχει τις τελευταίες ημέρες συνεχείς συσκέψεις με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Έτσι, έπειτα από βροχή προτάσεων, όπως την καταστροφή του νησιού ή την πώλησή τους στους Αμερικάνους, τελικά προκρίθηκε η λύση της ανακήρυξης ολόκληρης της μεγαλονήσου σε φυλακές, με όλους τους μόνιμους κατοίκους της να θεωρούνται κρατούμενοι.

Έτσι, για να αναχωρήσουν από το νησί, θα πρέπει να λάβουν ειδική άδεια, ενώ το ίδιο θα συμβαίνει και για όσους θέλουν να την επισκεφτούν. «Απ' το να προσπαθείς να συνετίσεις έναν εγκληματία, καλύτερα να τον αποδεχτείς και αφού τόσοι εγκληματίες βρίσκονται μαζεμένοι ήδη σε ένα χώρο, η λύση τόσο καιρό ήταν μπροστά στα μάτια μας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

Η Κρήτη θα θεωρείται και επίσημα φυλακή από την 1η Ιανουαρίου του 2023, με όσους δεν μένουν εκεί μόνιμα να έχουν μέχρι τότε προθεσμία να την εγκαταλείψουν, ενώ μέχρι το τέλος του έτους, αναμένεται να μετακινηθούν εκεί χιλιάδες δεσμοφύλακες, μεταμφιεσμένοι σε τουρίστες.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.