Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

Τα δικαιώματα των συνεδριάσεων της ελληνικής Βουλής εξασφάλισε το Comedy Central

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης του προγράμματός του προχώρησε ο αμερικανικός κολοσσός Comedy Central, εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα των συνεδριάσεων της ελληνικής βουλής για τα επόμενα 4 χρόνια.

Πλέον, το δίκτυο θα μεταδίδει κάθε συνεδρίαση του κοινοβουλίου, καθώς και τις σπαρταριστές δηλώσεις έξω από αυτό, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να αποκτήσει πρόσβαση με πλάνα παρασκηνίου και στο κυλικείο της Βουλής, όπου οι αυθόρμητοι καυγάδες δίνουν και παίρνουν.

«Κάθε ομιλία από το βήμα της ελληνικής Βουλής είναι comedy gold όπως λέμε και στη γλώσσα μας. Σπαρταριστές ατάκες, γκάφες, τσακωμοί, θέατρο του παραλόγου. Οι Έλληνες άλλωστε γέννησαν την κωμωδία και τώρα θα μπορεί και πάλι να την απολαύσει όλος ο πλανήτης. Ανυπομονούμε να δώσουμε στους θεατές των ΗΠΑ την ευκαιρία να ακούσουν ότι το χιόνι πέφτει συνήθως βράδυ από τον πρωθυπουργό, αλλά και φιγούρες όπως οι Τσίπρας, Κουτσούμπας και Βαρουφάκης, με ατάκες όπως Παπαρόφσκι και άλλα ευφυολογήματα. Μακάρι να το δούμε και σε μιούζικαλ κάποια μέρα», σχολίασε εκπρόσωπος του δικτύου, μιλώντας στο «Κουλούρι».

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.