Ιουλιανά
Clear sky
27°C
 

Θήκες για τις θήκες των iPhone κατασκευάζει η Apple

0009iΜια ακόμα χρυσοφόρα ιδέα φαίνεται πως ετοιμάζεται να βγάλει από το συρτάρι του ο κολοσσός της Apple, καθώς ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά θήκες για τις θήκες των iPhone.

Συγκεκριμένα, ύστερα από εκτεταμένη έρευνα της εταιρείας σε σύνολο 78 χωρών, προέκυψε το συμπέρασμα πως οι χρήστες των προϊόντων της, κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης τους με τις high-tech συσκευές είχαν διαρκώς στην άκρη του μυαλού τους το πως θα διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση όχι μόνο την ίδια τη συσκευή τους αλλά και τη θήκη που την προστατεύει. Το γεγονός αυτό, είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία επιπλέον άγχους στους χρήστες οι οποίοι συνεχώς ήλεγχαν την κατάσταση της θήκης με την οποία προστάτευαν το smartphone τους, κάτι που τους καθιστούσε ιδιαίτερα διστακτικούς ως προς τη χρήση του κινητού τους. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με την έρευνα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περιόριζαν σημαντικά τη χρήση του τηλεφώνου τους ή έφταναν και στο σημείο να μην το χρησιμοποιούν καθόλου, με αποτέλεσμα να ψάχνουν απεγνωσμένα  κάποιο καρτοτηλέφωνο για να καλύψουν τις όποιες ανάγκες τους για επικοινωνία.

Σε πρόσφατη εκδήλωση, ο CEO της Apple, Tim Cook, παρουσίασε τις πρώτες θήκες για θήκες των iPhone, οι οποίες προσφέρουν τόσο προστασία στη θήκη όσο και έξτρα προστασία στο ίδιο το κινητό. Ήδη, οι παραγγελίες στο iTunes των ειδικών αυτών θηκών έχουν φτάσει τις χιλιάδες πριν καν κυκλοφορήσουν στην αγορά, με τους Έλληνες για ακόμη μια φορά να επενδύουν δυναμικά στο νέο αυτό προϊόν.  «Είχα 7 θήκες για το κινητό μου αλλά οι 3 είχαν ήδη γεμίσει γρατζουνιές, σκεφτόμουν να αγοράσω ένα παλιό 3210 και να αφήνω το iPhone στο σπίτι, δεν ήξερα τι να κάνω. Ευτυχώς η Apple βρήκε και πάλι τη λύση. Έχω ήδη παραγγείλει 9 θήκες για τις θήκες μου για να έχω και κάβα», αφηγείται στο «Κουλούρι» ενθουσιασμένη η 16χρονη Ματούλα από το Παγκράτι.

Τέλος, πηγές μέσα από τα κεντρικά της Apple στο Κουπερτίνο, μεταφέρουν πως στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι και το λανσάρισμα του φορτιστή για τη φόρτιση του φορτιστή και της θήκης για τη θήκη της θήκης.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.