Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Νέο αφυγραντήρα που λειτουργεί και ως εσωτερική πισίνα παρουσίασε ελληνική εταιρεία

Ένα νέο προϊόν που αναμένεται να κάνει θραύση στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά παρουσίασε χθες σε ειδική εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η ελληνική εταιρεία «Nevermind Dry» που εδρεύει στη Χαλκίδα.

Πρόκειται για έναν τεχνολογικά προηγμένο αφυγραντήρα ο οποίος πέραν των λειτουργιών ιονιστή, αυτόματης επανεκκίνησης, Wi-Fi και στεγνώματος ρούχων που διαθέτει, μπορεί να λειτουργήσει και ως πισίνα εσωτερικού χώρου.

Όπως εξήγησε στην παρουσίαση ο CEO της «Nevermind Dry», Λευτέρης Φρέσκος, πρόκειται για τον πρώτο αφυγραντήρα που επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν την υγρασία του χώρου τους για ψυχαγωγικούς σκοπούς, προσφέροντας πολυτέλεια σε πολύ ελκυστική τιμή.

Η πατενταρισμένη τεχνολογία του νέου αφυγραντήρα, του επιτρέπει να συγκεντρώνει την υγρασία του δωματίου σε συμπυκνωμένη, αέρια μορφή, η οποία μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να υγροποιηθεί ενώ ταυτόχρονα το δοχείο αποθήκευσης φουσκώνει και μετατρέπεται σε πισίνα για 3-4 άτομα.

Αυτό που είναι το πλέον εντυπωσιακό, είναι ότι όλα αυτά είναι εφικτά ενώ ταυτόχρονα ο αφυγραντήρας έχει μέγεθος τέτοιο ώστε να χωράει κάτω από το κρεβάτι όταν δεν βρίσκεται σε λειτουργία, τόνισε ο κ. Φρέσκος, προκαλώντας επιφωνήματα θαυμασμού από τους παρευρισκόμενους.

Το νέο επαναστατικό προϊόν έχει ήδη λάβει προέγκριση για επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ και αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να κυκλοφορήσει πιλοτικά στην αγορά τους πρώτους μήνες του 2019.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.