Αφρικανικά πόνι
Mainly clear
21°C
 

Πρόωρη συνταξιοδότηση για τους συντάκτες του «Κουλουριού», αφού πούλησαν όλα τα άρθρα ως NFTs

Το όνειρο φαίνεται πως πέτυχε η ομάδα του «Κουλουριού» καθώς βρίσκεται ήδη σε σύνταξη και απολαμβάνει τη χαρά του να μη χρειάζεται να ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή της, και μάλιστα όσο βρίσκεται ακόμα μέσα σε σχετικά νεαρά σώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη αγοράσει ένα νησί στην Καραϊβική, βρίσκεται εκεί, και σας γράφει από δορυφορικό Ίντερνετ.

Τα άρθρα του «Κουλουριού» πουλήθηκαν σε πλειστηριασμό με τις τιμές να αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ για τα πιο ιστορικά άρθρα, ενώ άλλα λιγότερα καλά έπιασαν μόνο την τιμή εκκίνησης χαρίζοντας στον ιδιοκτήτη τους λίγα περισσότερο από το δικαίωμα να αποκαλεί τον εαυτό του ιδιοκτήτη ενός NFT.

Για τους αναγνώστες του «Κουλουριού» δεν θα αλλάξει τίποτα. Μείνετε ήσυχοι πως θα συνεχίζουμε να ανεβάζουμε άρθρα κανονικά, αλλά ως πλούσιοι πλέον θα έχουμε ξεφύγει από τη μεγάλη παγίδα της δημοσιογραφίας που δεν ήταν άλλη από το να εξυπηρετούμε συνεχώς συμφέροντα.

Καλό είναι να ξέρετε πως τα έσοδα από διαφημίσεις που τυχόν πατήσετε, θα πηγαίνουν στους νέους ιδιοκτήτες των άρθρων που τις φιλοξενούν, την ταυτότητα των οποίων δεν γνωρίζει κανείς.

Αυτή τη στιγμή έχουν πουληθεί όλα τα άρθρα ανεξαιρέτως, συπεριλαμβανομένου και αυτού, το οποίο ο νέος ιδιοκτήτης αγόρασε πριν  γραφτεί το περιεχόμενο αλλά γνωρίζοντας μόνο τον τίτλο του. Νέα άρθρα θα τίθενται σε πλειστηριασμό κάθε πρώτη Μαρτίου από εδώ και πέρα, ενώ όσοι χρειάζεστε ένα άρθρο του «Κουλουριού» θα πρέπει να απευθυνθείτε στη δευτερεύουσα αγορά για να αγοράσετε από κάποιον που μεταπωλεί.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.