Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

Όργανα γυμναστικής θα διαφημίζει ο Γ. Βαρουφάκης

Μερική στροφή στην καριέρα του φαίνεται ότι επιχειρεί ο έγκριτος οικονομολόγος και σκληρός επικριτής του Μνημονίου Γ. Βαρουφάκης. Ο κ. Βαρουφάκης, γνωστός εκτός των άλλων και για τις γυμναστικές του επιδόσεις, θα αποτελέσει το νέο «πρόσωπο» της εταιρείας Tony Little Ltd, εταιρεία η οποία ασχολείται με πωλήσεις οργάνων γυμναστικής και προϊόντων πρωτεϊνικής διατροφής. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την ανακοίνωση της συνταξιοδότησης του ίδιου του Τόνυ Λιτλ - διάσημου παγκοσμίως λόγω της συμμετοχής του σε τηλεοπτικές διαφημίσεις τύπου «telemarketing» αλλά και της εντυπωσιακής ξανθιάς αλογοουράς του.

Ο δραστήριος Έλληνας οικονομολόγος και φανατικός της γυμναστικής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία-κολοσσό του telemarketing και θα συμμετάσχει, αρχής γενομένης από τους πρώτους μήνες του 2013, σε σειρά διαφημιστικών σποτ, ενώ θα αναλάβει προσωπικά και την προώθηση της καμπάνιας «Όχι στους Αρνητικούς Ανθρώπους». Μεταξύ των προϊόντων που ο 51χρονος επιστήμων, αλλά και γυμναστής πλέον, θα επιδεικνύει στο κοινό βρίσκονται τα γνωστά μοντέλα EasyShaper, Rock-Hard-Abs και SprintMaster, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βαρουφάκης αναμένεται να κυκλοφορήσει και σειρά dvd με γυμναστικές του επιδείξεις.

Άνθρωπος του περιβάλλοντος του πάντως έσπευσε να διευκρινίσει πως ο κ. Βαρουφάκης θα δραστηριοποιηθεί στο χώρο του telemarketing παράλληλα με την ακαδημαϊκή του καριέρα ως καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας, ενώ θα διατηρήσει και την ιδιότητα του οικονομικού και πολιτικού σχολιαστή της επικαιρότητας μέσω παρεμβάσεων στο δημόσιο διάλογο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.