Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
20°C
 

38χρονος που έκανε μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ έχει ύποπτα πλήρη άποψη για τους αγώνες

Ήταν μέσα Νοεμβρίου, όταν ο Νίκος Δ. από την Νέα Ιωνία ανακοίνωσε στους φίλους του με πλήρη σοβαρότητα και κάθε επισημότητα, χωρίς κάποιος να τον ρωτήσει, ότι θα προχωρήσει σε μποϊκοτάζ του Μουντιάλ, λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν στο Κατάρ.

Καθώς η διοργάνωση εξελισσόταν, ο 38χρονος διατράνωνε συνεχώς ότι δεν βλέπει τους αγώνες, ανέβαζε στόρι από βόλτες την ώρα των μεγάλων αναμετρήσεων και επέκρινε τους κολλητούς του που κανόνιζαν βραδιές παρακολούθησης. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, φαίνεται ότι είχε άποψη για όσα συνέβαιναν στο γήπεδο, επικαλούμενος μέχρι και συγκεκριμένες φάσεις.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε το βράδυ της Κυριακής, όταν ο άνδρας ανέλυσε φάση-φάση τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην Αργεντινή και την Γαλλία, σχολιάζοντας κάθε φάση του Μέσι. Όταν ο Ιάσονας, στενός φίλος του Νίκου, τον ρώτησε πώς τα ξέρει όλα αυτά, απάντησε λακωνικά «ε από το ίντερνετ μωρέ ντάξει».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας ενημερώσει πρώτους μόλις εξακριβώσει τι ακριβώς έκανε τελικά ο 38χρονος.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.