Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

Αποφασισμένες να κατακτήσουν ακόμη συντομότερα τον κόσμο δηλώνουν οι γάτες, μετά τα τελευταία γεγονότα

Είναι γνωστό τοις πάσι το γεγονός πως οι γάτες σκοπεύουν μια μέρα να κατακτήσουν τον πλανήτη μας, όντας έτσι κι αλλιώς το ισχυρότερο είδος που κατοικεί πάνω σε αυτόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών πολλών χωρών της Γης, αυτή η κίνηση αναμενόταν κάπου γύρω στο 2030, όταν και οι συνθήκες θα είχαν ωριμάσει και οι περισσότερες γάτες θα είχαν ξυπνήσει από τον υπνάκο τους. Το περιστατικό των τελευταίων ημερών ωστόσο, με τη βίαια συμπεριφορά κατά γάτας στην Αιδηψό, φαίνεται πως έχει ξεσηκώσει το είδος, με αποτέλεσμα στην τελευταία παγκόσμια συνέλευσή τους, τα συμπαθή τετράποδα να αποφασίσουν την άμεση κατάκτηση του κόσμου.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο η αναστάτωση και η ετοιμότητα των γατών ανά τον πλανήτη είναι εμφανής, καθώς κυνηγάνε τις ουρές τους με μανία. Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με υψηλά ιστάμενο στέλεχος της κοινότητας των γατών, το οποίο αρκέστηκε να σχολιάσει πως «όλα εδώ πληρώνονται», πριν αποκοιμηθεί πάνω στο γραφείο του ανθρώπου της.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.