Τζιτζίκια
Sunny
26°C
 

Την άμεση νόσηση όλων των Τούρκων πολιτών στον κορονοϊό για συμπαράσταση στον ίδιο διέταξε ο Ταγίπ Ερντογάν

Θετικοί στον κορoναϊό διαγνώστηκαν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του, Εμινέ.

Ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος  ανακοίνωσε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter πως έκαναν τεστ και βρέθηκαν θετικοί. «Σήμερα, το αποτέλεσμα του τεστ μας για τον κορωνοϊό, το οποίο έκανα με τη γυναίκα μου μετά από ήπια συμπτώματα, ήταν θετικό. Ευτυχώς, έχουμε μια ήπια ασθένεια και μάθαμε ότι έχουμε την Όμικρον. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας στο σπίτι. Αναμένουμε τις προσευχές σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο κ. Ερντογάν δεν έμεινε εκεί, διατάζοντας την άμεση και παραδειγματική εκτέλεση των τεστ που τους έβγαλαν θετικούς, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όλοι οι Τούρκοι πολίτες θα πρέπει να νοσήσουν υποχρεωτικά για συμπαράσταση, καθώς δεν είναι δυνατόν ο ηγέτης τους να νοσεί και αυτοί να παραμένουν υγιείς.

Τέλος, διαψεύδεται η φήμη πως θα διαταχθεί η εκτέλεση όλων των πολιτών που είχαν νοσήσει μερικές ημέρες πριν κολλήσει ο ίδιος, ως υπόπτων για τη δική του ασθένεια, καθώς και η εκτέλεση αυτών που το όνομά τους αρχίζει από «C» και «T», καθώς θα του θυμίζουν για πάντα το θετικό του τεστ.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.