Τζιτζίκια
Sunny
36°C
 

Επίσημη συνεργασία της Νίκης Κεραμέως με το memegenerator.net

«Ταξίδι-αστραπή» στη Βοστώνη των ΗΠΑ έκανε στις αρχές της εβδομάδας η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, προκειμένου να επισημοποιήσει τη συνεργασία της με την ιστοσελίδα memegenerator.net, με την οποία υπέγραψε τριετές «κλειστό» συμβόλαιο.

Βάσει του συμφωνητικού, η Υπουργός αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρέχει τουλάχιστον 1 (μία) φωτογραφία κατάλληλη για memes, της ποιότητας που μόνο εκείνη μας έχει συνηθίσει. Το memegenerator.net διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα εκμετάλλευσης των φωτογραφιών τα οποία θα είναι διαθέσιμα για κατασκευή memes στη σελίδα του, ενώ σε αντάλλαγμα η Νίκη Κεραμέως θα λαμβάνει απεριόριστες προμήθειες ιρλανδικού ουίσκι μέχρι το 2024.

Στενοί συνεργάτες της νέας πολιτικού που τη συνόδευσαν στο ταξίδι μιλούν για μια αξέχαστη εμπειρία, καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ιστορικές προσωπικότητες του χώρου των memes, μεταξύ των οποίων o Viggo Mortensen, ο Scumbag Steve, ο Bad Luck Brian και ο Ancient Aliens Guy ή κατά κόσμον Γεώργιος Τσούκαλος. Με τον τελευταίο η κυρία Κεραμέως μάλιστα απόλαυσε και ένα όμορφο απόγευμα στον ιππόδρομο του Άρλινγκτον πίνοντας long island ice tea.

Με την επιστροφή της στο Ελ. Βενιζέλος, η Νίκη Κεραμέως πόζαρε για τους φωτογράφους κρατώντας μία μπανάνα και ένα ινδικό χοιρίδιο και υποσχέθηκε άφθονα memes για όλους, για πολλά χρόνια ακόμα.

Το «Κουλούρι» έχει ήδη αγοράσει ετήσια συνδρομή στο memegenerator και θα δημοσιεύσει αμέσως οποιοδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.