Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Τη δυνατότητα να αγοράσουν ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη σε όσους παίρνουν αεροπορικά για Τουρκία προσφέρει πλέον η Aegean

Πολύ δύσκολες ημέρες ζει η Τουρκία, με την τιμή της λίρας να κατρακυλά καθημερινά και τις τιμές των προϊόντων να εκτοξεύονται.

Μέσα σε μια ημέρα η βενζίνη και το πετρέλαιο αυξήθηκαν κατά 10%, μια ανάσα από τις 10 λίρες το λίτρο. Τον Αύγουστο ήταν κάτω από 8 λίρες και οι Τούρκοι ξαναζούν μέρες 2015, όταν η τιμή των καυσίμων ήταν διψήφια. Στα καταστήματα, τα ταμπελάκια με τις τιμές των προϊόντων αλλάζουν σε καθημερινή βάση.

Την ίδια στιγμή, η δυνατότητα των ξένων να αγοράσουν φθηνά προϊόντα από τη γείτονα χώρα έχει πολλαπλασιαστεί, με την Aegean να προσφέρει μάλιστα εισιτήρια με 2 ευρώ και τη δυνατότητα αγοράς ξενοδοχείου για διαμονή στην Πόλη, ενώ φίλος του Ολυμπιακού που δεν είχε ψιλά για να αγοράσει βρώμικο στο γήπεδο, αναγκάστηκε να αγοράσει τη Φενέρμπαχτσε.

Προς το παρόν τέλος, διαψεύδονται οι φήμες πως ο Ερντογάν προσφέρει την Αγία Σοφία στην Ελλάδα με αντάλλαγμα πετρέλαιο, με το «Κουλούρι» όμως να παρακολουθεί το θέμα και να επανέρχεται για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.