Ιουλιανά
Clear sky
27°C
 

Έλληνα ξυλουργό στη Μοζαμβίκη που συμπαθεί τον Νίκο Μάνεση, κατάφερε να ανακαλύψει ο παρουσιαστής

Μία ακόμη συνταρακτική αποκάλυψη αναμένεται να κάνει στην εκπομπή του, Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, ο έμπειρος παρουσιαστής.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά τον ψαρά από τη Βόνιτσα που ζει στο Κονγκό εκπαιδεύοντας ρακούν, τον προγραμματιστή από τα Ιωάννινα που μετανάστευσε στο Νέο Δελχί και ζει πια ως συρραπτικό και τον δάσκαλο γιόγκα από την Κρήτη που τα παράτησε όλα και πλέον εκπαιδεύει γραμματόσημα στη Νέα Ζηλανδία, αναμένεται να προβεί σε μία ακόμη σπαρταριστή παρουσίαση που σίγουρα θα συζητηθεί σε όλα τα καφενεία, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και τα βαπόρια που είναι εκείνη την ώρα συντονισμένα στην εκπομπή του, απλώς επειδή παίζουν 24 ώρες το 24ωρο ALPHA.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μάνεσης κατάφερε να εξασφαλίσει ένα ρεπορτάζ που θα προκαλέσει θραύση, αφού θα βγάλει μέσω Skype έναν ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου από την Πραμάντα, ο οποίος πλέον δουλεύει ως διανομέας κομφετί και ξυλουργός στη Μοζαμβίκη και δεν κρύβει ότι συμπαθεί τον παρουσιαστή. Το γεγονός αυτό, αποτελεί ασφαλώς τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία της ομάδας του δημοσιογράφου, αφού αντικειμενικά, κανένας μέχρι τώρα δεν είχε δηλώσει ότι τον συμπαθεί. Μέχρι και η σύζυγός του παραδέχτηκε ότι «οριακά τον ανέχεται».

Εμείς μιλήσαμε με τον κ. Μάνεση για τον τεράστιο αυτό θρίαμβό του, με τον ίδιο να χαμογελάει πλατιά και να μας λέει: «Ανυπομονώ να τον δω τον μπαγάσα το Σαββατοκύριακο, μιλάμε είναι τρομερός. Έλα, μεγάλε πες μας, τι κάνεις εσύ εκεί ρε κερατά;», ενώ στη συνέχεια έδωσε ένα φιλί στον καθρέφτη του, μας έβρισε και έκλεισε το τηλέφωνο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.