Πάει κι αυτό
Clear sky
22°C
 

Τρεις μεταγγίσεις μακριά απ' το να γίνει κι επίσημα γαλαζοαίματος βρίσκεται ο Χρήστος Ζαμπούνης

Σε δεινή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Χρήστος Ζαμπούνης, μετά και την απώλεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας μάλιστα, πολύ σύντομα θα αποτελεί κι ο ίδιος έναν από τους ελάχιστους γαλαζοαίματους της πατρίδας μας, αφού όπως μας ενημέρωσαν πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, βρίσκεται μόλις τρεις μεταγγίσεις μακριά από το να αποκτήσει κι ο ίδιος γαλάζιο αίμα.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Ζαμπούνης πραγματοποιεί μεταγγίσεις από αίμα μελών βασιλικών οικογενειών όλης της Ευρώπης στον Κυανό Σταυρό εδώ και χρόνια και πλέον είναι μία ανάσα από την ολική μεταμόρφωση.

Ήδη, οι γιατροί που τον παρακολουθούν εκτιμούν ότι το ποσοστό των γαλάζιων αιμοσφαιρίων στο αίμα του είναι πολύ ικανοποιητικό και εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία πως μέχρι την κηδεία του Γλύξμπουργκ τη Δευτέρα στο Τατόι, θα έχει προφτάσει να κάθεται με τα άλλη μέλη της δυναστείας.

Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον έμπειρο βασιλικό ρεπόρτερ, ωστόσο εκπρόσωπός του μας τόνισε πως δε σκοπεύει να απαντήσει σε κλήσεις μέχρι να αποκαλείται κι επίσημα εξοχότατος.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.