Ιουλιανά
Clear sky
32°C
 

Underground house club θα ανοίξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο νέο ΟΑΚΑ του μπασκετικού Παναθηναϊκού

Λευκός καπνός βγήκε από το ΔΣ του ΟΑΚΑ, το οποίο αποφάσισε ομόφωνα να παραχωρηθεί το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα επόμενα 49 χρόνια.

Μετά την τελευταία συνεδρίαση διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες που καθυστερούσαν την εν λόγω υπόθεση, ενώ το προσεχές διάστημα θα μπουν και οι τελικές υπογραφές. Πλέον, ο σύλλογος αναμένεται να περάσει σε μια νέα εποχή, με τον ιδιοκτήτη του, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να προαναγγέλλει εντυπωσιακές κινήσεις, ενώ ο «εξάστερος» θα έχει την πλήρη χρήση των εγκαταστάσεων του γηπέδου.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», μια από τις πρώτες ενέργειες θα είναι η δημιουργία ενός underground house night club στους χώρους του κλειστού με την ονομασία Green Hole, όπου διάσημοι Djs θα παίζουν κάθε βράδυ techno και house κομμάτια, ενώ η είσοδος στο χώρο θα επιτρέπεται μόνο με εμφανίσεις του Παναθηναϊκού.

Τα κοκτέιλ θα έχουν ονομασίες βγαλμένες από αστέρες του παρελθόντος, ενώ ο χώρος θα είναι ανάλογα διακοσμημένος. Χρέη πορτιέρη αναμένεται να αναλάβει ο Αργύρης Πεδουλάκης, ενώ θα απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στους εν ενεργεία παίκτες.

Προς το παρόν πάντως, διαψεύδονται οι φήμες πως θα απαγορεύεται η είσοδος και σε όσους εργάζονται στην Ευρωλίγκα. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.