Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

Τα παιδιά που συλλαμβάνονται υπό την επήρεια LSD πετούν για πάντα στους ουρανούς

Αμάν πια με τον καθωσπρεπισμό και την υποκρισία σας, τώρα που κόπασε η φασαρία για την προγεννητική αγωγή αποφάσισα να σας τα πω ένα χεράκι και θα κάτσετε να με ακούσετε, θέλετε δεν θέλετε.

Αμφισβητείτε ότι οι σκέψεις της μητέρας, η πνευματική της τροφή, περνούν στο έμβρυο και επηρεάζουν τη ζωή και την προσωπικότητά του. Ε λοιπόν, ακούστε εδώ! Αν είναι έτσι πώς εξηγείται ότι τα παιδιά που συλλαμβάνονται ενώ οι γονείς είναι υπό την επήρεια LSD, έχουν πολύ καλύτερη πτητική ικανότητα από τα συνομήλικα τους;

Μην ακούσω αηδίες για γονίδια, εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, δεινόσαυρους, Δαρβίνους και τέτοια. Το έχω να συμβαίνει με τα μάτια μου, μάλιστα όταν προσπαθούσα να μείνω έγκυος πιπιλούσα κάθε μέρα κάτι μικροσκοπικά χαρτάκια, για να μπορώ μια μέρα να καμαρώνω τα παιδιά μου ψηλά στους ουρανούς. Βέβαια η ζωή τα έφερε έτσι που συνέλαβα μια μέρα που είχα πάρει τα πάντα εκτός από LSD, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Οι μέλλουσες μαμάδες ας το δοκιμάσουν και θα με θυμηθούν, όταν το ζευγάρι τη στιγμή της σύλληψης βρίσκεται σε ανώτερη πνευματική κατάσταση, αυτή είναι μια εμπειρία που το παιδί την κουβαλάει σε όλη την ζωή του και το βοηθάει να μη χρειαστεί ποτέ να πάρει τρένο ή λεωφορείο.

Ο Άγιος Πορφύριος λέει ότι η αγωγή υγείας αρχίζει με τη σύλληψη γιατί τότε περνάμε από την ανυπαρξία στην ύπαρξη, και ποιος ξέρει καλύτερα από ψυχοτρόπες ουσίες αν όχι ο Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης; Μπορεί να αποσύραμε την έγκριση του εκπαιδευτικού προγράμματος γιατί φαίνεται ότι δεν είστε ακόμα έτοιμοι να το δεχτείτε, όχι όμως και να πάμε στο άλλο άκρο και να αμφισβητούμε βασικές διδαχές της χριστιανικής πίστης.

Νέες και νέοι, ανοίξτε το παράθυρο στον ίδιο τον Θεό, ξεκλειδώστε τις πόρτες τις αντίληψης και δώστε στα παιδιά σας το δώρο της πτήσης.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.