Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Με δύο χιτώνια και δέκα χακί Τ-shirt έφυγε ο Κ. Μητσοτάκης απο το Μοναστηράκι

Μια μεσημεριανή βόλτα στο Μοναστηράκι αποτέλεσε την αφορμή για μια παρορμητική αγορά του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος αγόρασε δύο χιτώνια και δέκα χακί T-shirt.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, όταν ρωτήθηκε το βράδυ από την οικογένειά του, προς τι η ασυνήθιστη ενδυματολογική επιλογή, απάντησε πως έχει «μία αίσθηση πως η μόδα έχει αλλάξει» ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να μου χρειαστούν».

Λίγη ώρα από το Μαξίμου, η οδός Ηφαίστου στο Μοναστηράκι, είναι μια αγορά που επισκέπτεται συχνά ο Πρωθυπουργός, καθώς μπορεί να βρει τα πάντα. Από αντίκες για να στολίζει το πρωθυπουργικό γραφείο, μέχρι μπλουζάκια «Βασίλης Παπακωνσταντίνου» όταν περνάει φάσεις νοσταλγίας του ελληνικού ροκ.

Η πληροφορία πως συνηθίζει να δωρίζει σε ξένους ηγέτες δερμάτινα σανδάλια και ξύλινα αγαλματίδια σατύρων ελέγχεται αλλά σας τη μεταδίδουμε ως σχεδόν σίγουρη.

Σε άλλα, μη σχετικά, νέα για τη ζωή του Κ. Μητσοτάκη, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε το νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα για να δει ποδίατρο, ο οποίος του «έγραψε» γνωμάτευση για πλατυποδία.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.