Σαρακοστή κοντή γιορτή
Clear sky
18°C
 

Με γράμμα στον Άγιο Βασίλη ζήτησε τελικά τις νέες φρεγάτες ο Πάνος Καμμένος

Δεν σταματάει τις αγωνιώδεις προσπάθειες να αποκτήσει νέες φρεγάτες για τον ελληνικό στόλο ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ανήμερα του Αγίου Νικολάου προανήγγειλε το άνοιγμα ειδικού λογαριασμού για τον σκοπό αυτό, δεσμευόμενος πως θα καταβάλει και έναν δικό του μισθό.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, αποφάσισε πως δεν μπορεί τελικά να περιμένει την έλευση του νέου έτους και τις συνεισφορές των συμπολιτών μας, ανακαλύπτοντας έναν πιο άμεσο τρόπο για να αποκτήσει τις φρεγάτες και την ναυαρχίδα που ονειρεύεται.

Έτσι, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έχει ήδη συντάξει και αποστείλει το γράμμα του προς τον Άγιο Βασίλη, ζητώντας του για φέτος 20 νέες φρεγάτες και μια εντυπωσιακή ναυαρχίδα που θα γράφει πάνω το όνομά του, έχοντας ήδη αδειάσει χώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του για να τις τοποθετήσει. Μάλιστα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δηλώνει βέβαιος πως το 2018 υπήρξε καλό παιδί και αναμένει με ανυπομονησία την ανταμοιβή του.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος δεν θέλησε να σχολιάσει κανένα γράμμα που έχει λάβει, θυμίζοντας πως αποτελεί πάγια τακτική του Νοτίου Πόλου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μας παρέπεμψε στον Άγιο Νικόλαο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.