Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

Καλοκαιρινά camp στην Σπάρτη ξεκινάει η Χρυσή Αυγή

Τη δημιουργία καλοκαιρινών camp που θα έχουν σαν στόχο την μύηση του σώματος και του πνεύματος των συμμετεχόντων στις αρχαιοελληνικές αξίες που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή, ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο κοινοβουλετικός εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Παππάς.

Τα ειδικά αυτά camp θα διεξάγονται στην Σπάρτη κάθε καλοκαίρι και θα διαρκούν 2 εβδομάδες. Το κόστος συμμετοχής θα ανέρχεται στα 50 ευρώ και δικαίωμα να λάβουν μέρος θα έχουν μόνο «καθαροί» Έλληνες, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να συμπληρώσουν από τώρα την ειδική φόρμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.

Το πρόγραμμα της κατασκήνωσης θα χωρίζεται σε 2 μέρη, το πρακτικό και το θεωρητικό. Το πρώτο σκέλος θα περιλαμβάνει εκμάθηση ειδικών μεθόδων για εφόδους και οργανωμένες επιθέσεις καθώς και  κάλυψη - απόκρυψη, εντοπισμό αλλοδαπών, σκοποβολή και αθλοπαιδιές. Την επίβλεψη της αθλητικής εκπαίδευσης των συμμετεχόντων θα αναλάβει μάλιστα η αθλήτρια του στίβου Βούλα Παπαχρήστου. Παράλληλα κάθε βράδυ στο θέατρο της κατασκήνωσης θα λαμβάνουν χώρα αναπαραστάσεις ένδοξων στιγμών της ελληνικής ιστορίας και θα ζωντανεύουν μεγάλες μαχές όπως η ναυμαχία της Σαλαμίνας και η μάχη του Μαραθώνα.

Το θεωρητικό σκέλος θα περιλαμβάνει εντατικά μαθήματα ελληνικής ιστορίας από καθηγητές που θα αναλάβουν να μεταφέρουν τα γεγονότα όπως πραγματικά έγιναν και όχι όπως διδάσκονται στα σχολεία. Παράλληλα θα διαβάζονται αποσπάσματα από το βιβλίο του Αδόλφου Χίτλερ «Ο Αγων Μου» και θα προβάλλονται επιμορφωτικές ταινίες με θέμα την αξία του φασισμού.

Στο τέλος του camp μάλιστα, οι συμμετέχοντες θα εξετάζονται στις θεωρητικές τους γνώσεις και θα διαγωνίζονται σε όσα διδάχτηκαν και οι τρεις που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία θα κερδίσουν μια θέση στο ψηφοδέλτιο της παράταξης στις επόμενες εκλογές και θα γίνονται αυτομάτως δεκτοί στο αστυνομικό σώμα.  Τέλος, αν το project με τις κατασκηνώσεις συγκεντρώσει μεγάλο ποσοστό συμμετοχής, στόχος της παράταξης είναι να διεξάγεται μια φορά το μήνα σε διαφορετική πόλη της Ελλάδας.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.