Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

40-45 ο μέσος όρος ηλικίας των μελών της Νεολαίας της ΔΗΜΑΡ

Εντύπωση προκαλούν τα δημογραφικά στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα μέλη που απαρτίζουν τη Νεολαία της ΔΗΜΑΡ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο μέσος όρος ηλικίας των μελών της Νεολαίας είναι τα 40 με 45 έτη και το νεότερο μέλος είναι 37 ετών. Το μεγαλύτερο μέλος της Νεολαίας μάλιστα διανύει το 68ο έτος της ηλικίας του. Άλλα στοιχεία τα οποία προκαλούν ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως το 83% των μελών έχει μουστάκι (συμπεριλαμβανομένων και των γυναικών), 1 στους 2 έχει τουλάχιστον 4 γιλέκα στην ντουλάπα του και συνηθίζει να φοράει τραγιάσκες ενώ τέλος μόλις το 7 % των μελών της εργάζεται, με τους υπόλοιπους να αναλώνονται σε ατέρμονες πολιτικές συζητήσεις συνοδευόμενες από παρτίδες ταβλιού σε παραδοσιακά καφενεία.

Τα παραπάνω στοιχεία δικαιολογούν το φαινόμενο της αποτυχίας της ΔΗΜΑΡ να σχηματίσει φοιτητική παράταξη, καθώς μέχρι σήμερα ενδιαφέρον να συμμετάσχουν είχαν εκδηλώσει μόνο κάποιοι καθηγητές. Σε δηλώσεις του στο «Κουλούρι», ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης τόνισε: «Είναι φανερό πως η ΔΗΜΑΡ δέχεται πόλεμο επειδή μας φοβούνται. Η νεολαία μας είναι γεμάτη φρέσκιες ιδέες και όρεξη για καινοτομίες. Άλλωστε σημασία δεν έχει πόσο χρονών είσαι αλλά πόσο νιώθεις».

Η Νεολαία του κόμματος αρνήθηκε να σχολιάσει τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και αρκέστηκε να ενημερώσει πως το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 θα λάβει χώρα η ετήσια χοροεσπερίδα της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι αδερφοί Κατσάμπα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.