Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

«Golden Shower», η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της Χρυσής Αυγής

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία σκοπεύει να υιοθετήσει η Χρυσή Αυγή στα πλαίσια της γενικότερης πολιτικής της στα θέματα που άπτονται του μεταναστευτικού ζητήματος.

Οι ιθύνοντες της ακροδεξιάς παράταξης εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι το τελευταίο χρονικό διάστημα από το γεγονός πως το κέντρο της Αθήνας είναι όπως χαρακτηριστικά λένε οι ίδιοι «μια υγειονομική βόμβα», λόγω της παρουσίας μεταναστών από διάφορες χώρες οι οποίοι δεν κάνουν μπάνιο τακτικά με αποτέλεσμα  να αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Έτσι, σκοπεύουν να εγκαταστήσουν σε διάφορα σημεία της πόλης δημόσιες ντουζιέρες στις οποίες τα μέλη της Χρυσής Αυγής θα οδηγούν με το ζόρι τους μετανάστες προκειμένου αυτοί να παραμένουν καθαροί. Το νέο αυτό μέτρο θα έχει την κωδική ονομασία «Golden Shower» και αναμένεται να εφαρμοστεί με την έναρξη του νέου έτους.

Σε επίσημη τοποθέτηση του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, δήλωσε: «Πρέπει επιτέλους κάποιος να αναλάβει μια πρωτοβουλία προκειμένου να καθαρίσει το κέντρο της πόλης μας. Αφού δεν μπορούμε να διώξουμε ακόμα όλους τους μετανάστες τουλάχιστον ας τους καθαρίσουμε. Η Χρυσή Αυγή με το 'Golden Shower' θα δώσει και πάλι τη λύση. Μπορεί τώρα κάποιοι να το ακούνε και να γελάνε αλλά μια μέρα θα μας ευχαριστούνε. Καλώ όλους τους μετανάστες να προσέλθουν αυτοβούλως για ένα 'Golden Shower'. 'Αλλωστε γι'αυτό το λόγο επιλέξαμε αγγλική ονομάσια, έτσι ώστε να γίνεται εύκολα κατανοητό στους ξένους. Αν δεν έρθουν από μόνοι τους θα τους πάμε εμείς με το ζόρι».

Θέση για το ζήτημα πήρε και ο γενικός γραμματέας της παράταξης, Νίκος Μιχαλολιάκος δηλώνοντας πως «ένα 'Golden Shower' είναι ο ιδανικός τρόπος να κλείσεις μια κουραστική ημέρα. Καλώ όλους τους μετανάστες να το υιοθετήσουν».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.