Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Mainly clear
11°C
 

Εφτά μέρες λόξυγκα κλείνει σήμερα ο Νίκος Μπογιόπουλος

hikΑνησυχητικά είναι την τελευταία εβδομάδα τα σημάδια της υγείας του Νίκου Μπογιόπουλου, γνωστού δημοσιογράφου που πρόσφατα αποχώρησε από τον Ριζοσπάστη. Οι φήμες λένε πως ο λόξυγκας ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες, όταν και έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα άρθρα για την διαφωνία του με την ηγεσία του ΚΚΕ και έκτοτε συνεχίζεται ακατάπαυστα, ακόμα και στον ύπνο του.

Στενοί του φίλοι μας μεταφέρουν πως ο λόξυγκας επιμένει ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ έχει αρχίσει να δημιουργεί πρόβλημα εκτός από την υγεία του και στη δημόσια εικόνα του. Δεν είναι λίγοι μάλιστα οι προληπτικοί αλλά και οι απλοί ψηφοφόροι του κόμματος που πιστεύουν πως «κάθε tweet, share και like είναι ακόμα ένα «χικ» στην τραχεία του Νίκου».

Αρκετοί είναι μάλιστα αυτοί που πιστεύουν πως ο γνωστός δημοσιογράφος μπορεί να σπάσει και το ρεκόρ Γκίνες, καθώς οι κομματικές διαδικασίες και συζητήσεις γύρω από το όνομά του και τον ρόλο που έπαιξε στο κόμμα είναι χρονοβόρες και μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και 60 χρόνια. Ο ίδιος, αποδεχόμενος την ιδέα ενός μακροχρόνιου λόξυγκα, δήλωσε μιλώντας στο «Κουλούρι»: «Το πρόβλημα ενδέχεται να παραταθεί για πολύ καιρό. Εγώ, όπως και τόσοι άλλοι, πρέπει να κριθώ πρώτα από την ιστορία. Μόνο τότε θα ηρεμήσω».

Την έμπρακτη συμπαράστασή τους στον κ. Μπογιόπουλο έχουν ήδη δείξει γνωστοί δημοσιογράφοι αλλά και απλός κόσμος, που στέλνει καθημερινά ποτήρια με νερό στην οικία του. Ο Νίκος Χατζηνικολάου μάλιστα, που δεν έχει λείψει λεπτό απ’ το πλάι του αυτές τις δύσκολες ώρες, προσπαθήσει να του δείξει κάποια κόλπα που υποτίθεται ότι σταματούν τον λόξυγκα, όμως μέχρι στιγμής δεν κατάφερε πάρα να αχρηστέψει ένα στυλό Mont Blanc και να λερώσει το πανάκριβο κουστούμι του με Evian.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.