Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Γαστρεντερίτιδα του Μ. Πομπέο ο λόγος που έκλειναν συνεχώς οι δρόμοι το Σαββατοκύριακο

Ο νοροϊός (norovirus) που προσέβαλλε τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο ήταν ο λόγος της ταλαιπωρίας πολλών Αθηναίων πολιτών κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Κουλουριού».

Οι συμπολίτες μας, είδαν πολλούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας να κλείνουν κατά τη διάρκεια του διημέρου χωρίς προειδοποίηση και σε αντίθετες κατευθύνσεις, με συνέπεια πολλοί να παγιδευτούν σε κυκλοφοριακό κομφούζιο ή να αναγκαστούν να κάνουν αναστροφή και να πάρουν άλλον δρόμο.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, ο κ. Πομπέο αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου προς το Μέγαρο Μαξίμου όμως έφτασε μόνο μέχρι τη μέση της διαδρομής. Εκεί ένιωσε δυσφορία, κρύο ιδρώτα στο μέτωπο και ζήτησε να επιστρέψει επειγόντως στο «Χίλτον». Αυτό το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η Βασιλίσσης Σοφίας και προς τις δύο κατευθύνσεις για περίπου μία ώρα, μέχρις ότου ο αμερικανός ΥΠΕΞ τελικά φθάσει στο Μαξίμου.

«Το ίδιο συνέβαινε καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης, μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής» δήλωσε μέλος της προσωπικής φρουράς του Μ. Πομπέο, που δέχθηκε να μιλήσει στο «Κουλούρι». «Το Σάββατο το απόγευμα ξεκινήσαμε για το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, όμως δεν προλάβαμε να περάσουμε τους Στύλους του Ολυμπίου Διός και πάμε πάλι πίσω στο Χίλτον. Τρεις φορές έγινε αυτό και την τελευταία κάναμε και μια στάση σε ένα Everest επί της λεωφόρου Συγγρού», συμπλήρωσε.

«Και την Κυριακή το πρωί τα ίδια. Το ζεύγος Πομπέο είχε προγραμματίσει βόλτα στο Μοναστηράκι και την Πλάκα, όμως η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Σκεφτείτε ότι και στην Ιερά Μητρόπολη μπήκαμε γιατί είχε τουαλέτα» προσθέτει ο προσωπικός φρουρός, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την υπόθεση, έχοντας στείλει ρεπόρτερ στην οικία του αμερικανού πολιτικού στην Ουάσινγκτον και θα ενημερώσει για την εξέλιξη των πραγμάτων κατά τη διάρκεια της νύχτας ή το αργότερο αύριο το πρωί μετά τον καφέ.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.