Σαρακοστή κοντή γιορτή
Clear sky
19°C
 

Σπόνσορας του Σταύρου Θεοδωράκη για τα επόμενα δύο χρόνια η Paxos

θεοδωράκηςΣπόνσορας του Σταύρου Θεοδωράκη θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια η εταιρεία σακιδίων Paxos, ύστερα από συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι δύο πλευρές την περασμένη εβδομάδα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν εδώ και καιρό στο «στόχαστρο» της εταιρείας, λόγω της συνήθειάς του να εμφανίζεται διαρκώς με σακίδιο στην πλάτη, έχοντας μάλιστα επιχειρήσει και στο παρελθόν κινήσεις προσέγγισής του με σκοπό να του παρέχει αποκλειστικά το αγαπημένο του αξεσουάρ. «Από την πρώτη στιγμή που είδαμε τον κ. Θεοδωράκη να εμφανίζεται με τσάντες στις τηλεοπτικές του εκπομπές, σκεφτήκαμε πόσο πολύ θα του ταίριαζε μια θέση στην ομάδα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Θέμις Μαρκοπούλου, υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας.

Η δημοφιλία του ιδρυτή του «Ποταμιού» φάινεται πως ώθησε την εταιρεία προς την κατεύθυνση του να «επενδύσει» στον Σ. Θεοδωράκη, επιδιώκοντας να γίνει χορηγός του. Η Paxos τα τελευταία χρόνια σπονσοράρει μαθητές και φοιτητές που έχουν διακριθεί για τι επιδόσεις τους στον ακαδημαϊκό τομέα, παρέχοντάς τους τσάντες και λοιπά αξεσουάρ. Ο ανταγωνισμός στο εγχείρημα αυτό ήταν ισχυρός, καθώς η Paxos είχε να αντιμετωπίσει την Polo, έτερη ελληνική φίρμα σακιδίων που επιθυμούσε να γίνει χορηγός του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Polo είχε σαν στόχο να σονσοράρει τον Σ. Θεοδωράκη, υπό την προϋπόθεση ότι ο τελευταίος θα εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες φορώντας ένα μαντήλι τύπου «μπαντάνα», το οποίο και αποτελέι το σήμα κατατεθέν της εταιρείας. Τελικά η συμφωνία δεν επετεύχθη και η Paxos, με μια δελεαστική πρόταση, κατάφερε να «αρπάξει» τον δημοσιογράφο από τους ανταγωνιστές της.

Ο Σ. Θεοδωράκης αναμένεται να είναι ο πρωταγωνιστής της Paxos για τη διαφημιστική καμπάνια της νέας σεζόν, ενώ πηγές αναφέρουν ότι το γνωστό σλόγκαν «Paxos κι ξερός» θα διαμορφωθεί σε «Σταύρος και ξερός» προς τιμήν της νέας προσθήκης στο ρόστερ της εταιρείας. Τέλος, πληροφορίες που θέλουν τους ευρωβουλευτές Γ. Γραμματικάκη και Μ. Κύρκο να εμφανίζονται στο Ευρωκοινοβούλιο με τσάντες Paxos ελέγχονται ως ανακριβείς.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.