Ιουλιανά
Clear sky
33°C
 

Σε βαθιά θλίψη από χτες ο Νίκος Μιχαλολιάκος

mixaloliakos_sadΗ ήττα του Σαλί Μπερίσα στις εκλογές της Κυριακής στην Αλβανία δεν απογοήτευσε μόνο τους οπαδούς του και τους πολιτικούς του φίλους, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έχει οδηγήσει σε βαθιά μελαγχολία, η οποία μάλιστα φθάνει στα πρόθυρα της κατάθλιψης και τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από παλιά και εκτός από στενή φιλία, σύμφωνα με πληροφορίες τους συνδέουν πλέον και οικογενειακοί δεσμοί καθώς η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου παντρεύτηκε κρυφά το γιο του Σαλί Μπερίσα σε κλειστό γάμο σε κοσμική γειτονιά της Κορυτσάς, γνωστή ως το «Λας Βέγκας της Αλβανίας».

Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν κλονίσει συθέμελα την ψυχολογία του ηγέτη της Χρυσής Αυγής, ο οποίος σύμφωνα με πρόσωπα που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις έχει να φάει από την Τρίτη το πρωί ενώ δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου και στριφογυρνάει συνεχώς στο μπαλκόνι μονολογώντας. Η κατάσταση αναμένεται να γίνει ακόμη χειρότερη από τις αρχές του επόμενου μήνα, όταν ο τέως πρόεδρος της Αλβανίας θα έρθει οικογενειακή επίσκεψη στην Αθήνα και θα φιλοξενηθεί στην οικία του κ. Μιχαλολιάκου.

Από τη στιγμή μάλιστα που η σχετική είδηση ήρθε στην επιφάνεια, έχει προκύψει θέμα ηγεσίας στη Χρυσή Αυγή καθώς πυρήνας στελεχών με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση αμφισβητούν τη θέση του Νίκου Μιχαλολιάκου, σημειώνοντας με νόημα πως «πας μη Έλλην βάρβαρος».

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί από κοντά τα γεγονότα και θα σας ενημερώνει πρώτο για κάθε εξέλιξη σε αυτήν την πολύκροτη υπόθεση.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.