Ιουλιανά
Clear sky
36°C
 

Σίγουρος ότι οι μπάτσοι πουλάνε τα iQOS 48χρονος περιπτεράς

Πεπεισμένος ότι κυκλώματα της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται πίσω από την πώληση των συσκευών καπνού iQOS και των αντίστοιχων θερμαινόμενων ράβδων Terea, καθώς και των Heets πριν από αυτές, εμφανίζεται ο 48χρονος Σταύρος που διατηρεί περίπτερο στα πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

«Κάθε μέρα εκατοντάδες άνθρωποι περνούν και ζητάνε αυτά τα Terea, με ύφος ξελιγωμένο, σαν να έχουν να καπνίσουν μέρες. Ούτε σε βαρείς χρήστες τοξικοεξαρτημένους δεν έχω δει τέτοιο βλέμμα και τέτοια απόγνωση, με το που τους τα δίνω δεν περιμένουν καν να απομακρυνθούν από το περίπτερο, αμέσως τα ανοίγουν, τα κουμπώνουν στη συσκευή και ρουφάνε», εξιστορεί ο ίδιος μιλώντας σε ρεπόρτερ του «Κουλουριού».

«Κάτι πολύ μυστήριο υπάρχει από πίσω, να με θυμηθείτε. Τόσα χρόνια στην Ομόνοια ένα πράγμα έχω μάθει, σε κάθε τέτοιο κύκλωμα κάπου μπλέκονται και αστυνομικοί. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, είναι σίγουρο ότι οι μπάτσοι πουλάνε τα iQOS», προσθέτει.

Το «Κουλούρι» επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, προκειμένου να διερευνήσει το ζήτημα και να αποσπάσει κάποιες δηλώσεις από τους ίδιους τους αστυνομικούς, ωστόσο όλοι οι παρευρισκόμενοι εκεί έδειχναν εμφανώς καταβεβλημένοι, ρουφούσαν συνεχώς τις συσκευές θέρμανσης καπνού τους με κάποια διαλείμματα μόνο για να φάνε κάτι γλυκό και ως εκ τούτου δεν ήταν σε θέση να μας μιλήσουν.

Όσο για τον κύριο Σταύρο, εκείνος συνεχίζει για 34 συναπτά έτη να καπνίζει τα αγαπημένα του Assos φίλτρο, τα οποία ούτε οι μπάτσοι δεν καπνίζουν πλέον.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.