Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

Τον χορό της βροχής θα χορέψει ο Νίκος Χαρδαλιάς για να αποσοβήσει την καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου μπροστά στο φόβο νέου συνωστισμού σε πάρκα και εξοχές

Νοτιάδες και θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, με το θερμόμετρο να ξεπερνά ακόμα και τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Όπως είναι λογικό, το παραπάνω φαινόμενο έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία της κυβέρνησης και των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι φοβούνται τις συγκεντρώσεις των πολιτών σε πάρκα και εξοχές προκειμένου να εκμεταλλευτούν τη σπάνια λόγω της εποχής καλοκαιρία.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, εκπαιδεύεται εντατικά τις τελευταίες ώρες στον χορό της βροχής, ώστε να αποτρέψει έστω και την ύστατη ώρα τη λιακάδα, αποτρέποντας τους πολίτες από το να εξέλθουν της οικίας τους.

«Μετά τις συγκεντρώσεις των Φώτων και τα ρεβεγιόν, δε μας παίρνει για νέες συγκεντρώσεις το Σαββατοκύριακο, μιας και οι δείκτες είναι ήδη ανεβασμένοι. Χρειαζόμαστε επειγόντως βροχές», αρκέστηκε να σχολιάσει ο κ. Χαρδαλιάς, πριν μας αφήσει βιαστικά για να τελειοποιήσει την τεχνική του στο χορό της βροχής.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.