Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Πρωταθλήτρια σε όλα τα αθλήματα το 2014 ο στόχος της ΑΕΚ

Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Superleague, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ο επερχόμενος υποβιβασμός της Ένωσης βρίσκεται στα σχέδια των ανθρώπων της ομάδας.

Στόχος των διοικούντων όλων των τμημάτων της ΑΕΚ είναι το 2014, έτος κατά το οποίο η ιστορική ομάδα συμπληρώνει τα 90 χρόνια ιστορίας, να γιορταστεί με τον πιο λαμπρό τρόπο. Έτσι, στα πλαίσια του εορτασμού, στόχος είναι η Ένωση να πανηγυρίσει ταυτόχρονα το πρωτάθλημα και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία σε όλα τα ομαδικά ανδρικά αθλήματα, γεγονός το οποίο θα αποτελέσει και παγκόσμιο ρεκόρ!

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ αγωνίζεται στη τρίτη κατηγορία (Β' Εθνική) και πάει φουλ για την μεγάλη άνοδο στην Α2, η ομάδα του Βόλλεϋ βρίσκεται ήδη με το σπαθί της στην Α2 και έτσι το μόνο τμήμα που πρέπει τη σεζόν 2013-2014 να εκκινήσει από τη Β' Εθνική (Football League) ώστε το τέλος της σεζόν να τη βρει να πανηγυρίζει την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία είναι το ποδόσφαιρο. Το χάντμπολ στο οποίο η ΑΕΚ σημειώνει επιτυχίες δεν υπολογίζεται, καθώς ας μην ξεχνάμε πως τόσα χρόνια παίζεται με λάθος κανονισμούς.

Σε δηλώσεις του στο "Κουλούρι", ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Δημήτρης Χατζηχρήστος, τόνισε: "Η μάνα ΑΕΚ έδωσε και πάλι τη λύση. Μπορεί τώρα να μας λοιδορούν αλλά να δω τι θα λένε όταν το τέλος της σεζόν 2014 μας βρει πρωταθλητές σε όλες τις δεύτερες κατηγορίες. Οραματίζομαι μια μεγάλη αεκτζίδικη φιέστα στα Φιλαδέλφεια, όπου όλος ο λαός της Ένωσης θα κατακλύσει την αλάνα που κάποτε υπήρχε το γήπεδο μας. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ομάδα μας συμβολίζει τις χαμένες πατρίδες και έτσι δεν υπάρχει καμμία ντροπή στο να είσαι μονίμως χαμένος. Ζήτω η ΑΕΚ."


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.