Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

Αναχωρεί για τις ΗΠΑ ο Μανώλης Σφακιανάκης μετά τη διαγραφή του, θα πολεμήσει από εκεί την κοινωνική δικτύωση

Έτοιμος για μια νέα πρόκληση εμφανίζεται ο Μανώλης Σφακιανάκης μετά τη διαγραφή του από την Περιφερειακή ομάδα του Νίκου Χαρδαλιά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει ήδη αποφασίσει να πολεμήσει ο ίδιος τα κοινωνικά δίκτυα και μάλιστα στον τόπο όπου αυτά κατοικούν, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο εν αποστρατεία στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ., διαγράφηκε λόγω των δηλώσεων του για τον ρόλο που έπαιξαν οι αναρτήσεις της 28χρονης Κυριακής, θύματος γυναικοκτονίας, στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίες την έδειχναν να περνάει καλά.

Ωστόσο ο ίδιος δεν κάνει πίσω στις απόψεις του, θυμίζοντας πως πάνω από μια δεκαετία τώρα μάχεται ενάντια στην κοινωνική δικτύωση, πρώτα ως προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έπειτα ως επικεφαλής του CSI Institute για την κυβερνοασφάλεια.

«Είναι challenge, τα κοινωνικά δίκτυα είναι ύπουλα και πανούργα αλλά με τη βοήθεια του Θεού θα τα νικήσουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά σε στόρι του στο TikTok. «Έχουν χέρια μακριά που γυρνάνε με τον αέρα σαν ανεμόμυλοι, θα είναι μια άγρια και άνιση μάχη μαζί τους, αλλά δίκαιη», προσθέτει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αναχώρηση του Μ. Σφακιανάκη για την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου είναι το άντρο της κοινωνικής δικτύωσης, έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες. Θα τον συνοδεύσει ο πιστός του βοηθός Σάββας που οδηγεί και μηχανάκι.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.