Πάει κι αυτό
Clear sky
23°C
 

Με μια δωρεάν διέλευση θα αποζημιώσει η Αττική Οδός όσους οδηγούς εγκλωβίστηκαν σε αυτήν λόγω του χιονιά

Το απόλυτο χάος βίωσαν χθες οι οδηγοί στους δρόμους της Αθήνας εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα, με χιλιάδες ανθρώπους να εγκλωβίζονται για ώρες σε κεντρικούς οδικούς άξονες και να μην μπορούν να μετακινηθούν.

Απελπιστική ήταν η κατάσταση από νωρίς το πρωί στην Αττική οδό, όπου και κόλλησαν χιλιάδες οδηγοί, εξαιτίας της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα να απαιτείται τελικά η επέμβαση του στρατού αργά το βράδυ για τον απεγκλωβισμό τους.

Με μία ανακοίνωσή της, η εταιρεία ζήτησε συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, τονίζοντας μάλιστα πως θα τους κάνει δώρο μία διέλευση την επόμενη φορά που θα την επιλέξουν για τις μετακινήσεις τους. Όπως αποσαφήνισαν άνθρωποι της Αττικής οδού, θα πρόκειται πράγματι για μία διέλευση, αφού η αποχώρησή τους από την αρτηρία έγινε χωρίς να τους ζητηθεί κάποιο αντίτιμο, παρά το γεγονός πως τη χρησιμοποίησαν για τόσες ώρες.

«Παρά το γεγονός πως είμαστε ιδιωτική επιχείρηση με στόχο την κερδοφορία, αποφασίσαμε να χαρίσουμε τα 2,80 ευρώ αυτά στους οδηγούς για την επόμενη φορά που θα μας τιμήσουν. Και αν σας φαίνονται λίγα, σκεφτείτε πόσα λεφτά χάσαμε επειδή έμειναν τόσες ώρες στους δρόμους μας, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άλλους πελάτες. Αλλά κάτι τέτοιες ώρες, ο άνθρωπος είναι σημαντικότερος από τα χρήματα», σχολίασε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Αυτή την ώρα, ρεπόρτερ του «Κουλουριού» βρίσκεται καθοδόν για την Αττική οδό για να συνεχίσει το ρεπορτάζ, έχοντας ήδη κάνει κράτηση ηλεκτρονικά για να αφήσει το αυτοκίνητό του εκεί μέχρι και 12 ώρες.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.