Σαρακοστή κοντή γιορτή
Clear sky
18°C
 

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε δίκτυο από Γκοτζίλα που σχεδίαζε επιθέσεις στην Ελλάδα

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) εξαρθρώθηκε δίκτυο Γκοτζίλα που με καθοδήγηση από το εξωτερικό (κυρίως από την Ιαπωνία), μεθόδευε πλήγματα κατά προσεκτικά επιλεγμένων στόχων στην ελληνική επικράτεια.

Στη βάση πληροφοριών που συνέλεξε και επεξεργάστηκε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες επιχειρήσεις στελεχών της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε διάφορες περιοχές της επικράτειας.

Στο πλαίσιο των συντονισμένων αυτών δράσεων των δύο Υπηρεσιών, συνελήφθησαν δύο τεράστιες πράσινες σαύρες, τύπου Γκοτζίλα, μέλη του τρομοκρατικού δικτύου του οποίου το ηγετικό στέλεχος και «εγκέφαλος» δραστηριοποιείτο στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ο «εγκέφαλος» φαίνεται να κατηύθυνε το  δίκτυο από την Ιαπωνία.

Τα δύο συγκεκριμένα τέρατα που ζούσαν στην Αθήνα, εντοπίστηκαν από ΕΥΠ και την Αντιτρομοκρατική και τέθηκαν κάτω από στενή φυσική παρακολούθηση από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ παρακολουθούνταν και οι τηλεπικοινωνίες τους.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς αναμένονται και άλλες σημαντικές επιτυχίες της ΕΛΑΣ τις επόμενες ημέρες.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.