Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

Εξαντλήθηκαν και δεν αποσύρθηκαν τελικά τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν ηρωίνη - Χιλιάδες νέες παραγγελίες

Συναγερμό σήμανε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων για το προϊόν KSM-66 Ashwagandha της εταιρείας Medicine Garden το οποίο κυκλοφορεί στην Ευρώπη σαν συμπλήρωμα διατροφής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΦ, το προϊόν KSM-66 Ashwagandha της εταιρείας Medicine Garden περιέχει οπιοειδή ναρκωτική ουσία και συγκεκριμένα ηρωίνη άγνωστης συγκέντρωσης.

Κι ενώ αρχικά έγινε λόγος για απόσυρση του εν λόγω προϊόντος, οι πληροφορίες του «Κουλουριού» αναφέρουν πως το συγκεκριμένο σκεύασμα εξαφανίστηκε από τα ράφια των φαρμακείων λίγο μετά την ανακοίνωση του ΕΟΦ λόγω της τεράστιας ζήτησης, ενώ ήδη έχουν σημειωθεί χιλιάδες νέες παραγγελίες για τις επόμενες εβδομάδες.

«Με όλα αυτά που ζούμε έχουμε στραφεί στην ηρωίνη εδώ και καιρό, όμως είναι δύσκολο να τη βρούμε. Τώρα που την πουλάνε σε φαρμακεία, χαζοί είμαστε να μην το εκμεταλλευτούμε;», σχολίασε χαρακτηριστικά στο «Κουλούρι» χρήστης του σκευάσματος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Τέλος, σε επικοινωνία μας με ιδιοκτήτη φαρμακείου στην περιοχή της Ομόνοιας, λάβαμε την εξής απάντηση: «Ραντεβού τα μεσάνυχτα έξω από τον σταθμό του μετρό, μόνο μετρητά, θα φοράω καρό πουκάμισο, έχω το καλύτερο SKM-66, πεντακάθαρο».

Μείνετε συντονισμένος για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.