Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σε τηλεοπτική εκπομπή, σύμφωνα με τις οποίες ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε ότι η 19χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο αστυνομικούς στο ΑΤ Ομόνοιας, ικανοποίησε μία φαντασίωσή της.
Μετά την παραπάνω τοποθέτηση, το έθνος επιθυμεί περισσότερο από ποτέ να ικανοποιήσει τις δικές του φαντασιώσεις σχετικά με τον δικηγόρο, οι οποίες και είναι διαφορετικές για κάθε πολίτη, περιλαμβάνουν αρκετή φαντασία και δεν είναι εύκολο να μεταφερθούν.
Πάντως, το «Κουλούρι» παρακολουθεί με προσοχή την παρόρμηση αυτή των Ελλήνων και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.
Απόψεις
Μοιραία, χτύπησα το κεφάλι μου στον τοίχο και μετά δεν ήξερα τι έλεγα. Όταν συνήλθα, κατάλαβα αμέσως το σφάλμα μου. Υπόσχομαι στο εξής να μην ξεχάσω ξανά το κράνος μου και γενικά να προσέχω πού κυκλοφορώ.