Αφρικανικά πόνι
Clear sky
35°C
 

Χίπστερ μωρό προσπαθεί να πει κάτι πιο «ψαγμένο» από «μαμά» για πρώτη του λέξη

roots and wingsΤο δικό του γολγοθά βιώνει ο μικρός Ιάσονας, το 14μηνο μωρό ενός γνωστού χίπστερ ζευγαριού της Αθήνας. Γνωστός αδημοσίευτος συγγραφέας και περσόνα του Twitter ο πατέρας και επιτυχημένη ιδιοκτήτρια fashion blog η μητέρα, έχουν γαλουχήσει τον μικρό σε όλες τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας του χίπστερ.

Ο μικρός Ιάσονας φοράει από τις πρώτες του ημέρες στη ζωή στενά παντελονάκια, γιλέκα και τιράντες, έχει ήδη μια υποψία μουστακιού, δικό του προφίλ στο instagram ενώ πέφτει για ύπνο μόνο όταν του διαβάζει η μητέρα του Μουρακάμι και κριτικές δίσκων από το Pitchfork. Παράλληλα, όταν ξεσπά σε κλάμματα ηρεμεί μονάχα υπό τους ήχους των τελευταίων επιτυχιών των Beach House και της ραδιοφωνικής εκπομπής Λατέρνατιβ ενώ μπορεί ακόμα να μην περπατά ωστόσο ήδη κάνει τα πρώτα του δειλά βήματα στην τέχνη του κεντήματος.

Το «Κουλούρι» συνάντησε τον μικρό Ιάσονα στην αυλή του Six D.o.g.s και πίνοντας το γάλα του μας τόνισε: «Μπορώ να πω μαμά και μπαμπά εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες ενώ λέξεις όπως κακά, νάνι και γάλα τις παίζω στα δάχτυλα. Ωστόσο δεν είναι δυνατόν η πρώτη μου λέξη να είναι τόσο mainstream. Προσπαθώ να πω λέξεις όπως instagram, primavera, κολιμπρί, blogovision αλλά παραδέχομαι ότι δεν είναι τόσο εύκολο. Που θα μου πάει όμως, θα τα καταφέρω. Μόλις το πετύχω θα επικεντρωθώ στον επόμενο μου στόχο που είναι να μάθω να κάνω ποδήλατο πριν αρχίσω να περπατάω».

Το γεγονός πως ο μικρός Ιάσονας δεν έχει μιλήσει ακόμη έχει προβληματίσει τους γονείς του με αποτέλεσμα ο πατέρας του παιδιού να γράψει ένα πολύ ψαγμένο post στο blog του με τίτλο «Απουσία φωνής-Παρουσία σιγής;» το οποίο προκάλεσε έντονες συζητήσεις στη χιπ κοινότητα ενώ η μητέρα ανέβασε τρεις φωτογραφίες με μαύρα φορέματα στο προφίλ της στο instagram σοκάροντας τους followers της. Σχολιάζοντας την ανησυχία των γονιών του ο Ιάσονας μας είπε: «Θα ήθελα να πω μαμά για να ηρεμήσουν αλλά και οι ίδιοι ξέρουν ότι είμαι για πολύ παραπάνω. Ίσως πω απλά Mama Roux αν δω ότι η κατάσταση χειροτερεύει.»


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.