Ιουλιανά
Partly cloudy
37°C
 

Σε φεστιβάλ χριστιανικής ραπ μετατρέπεται το Rockwave

GospelΣε φεστιβάλ χριστιανικής ραπ θα μετατραπεί το δημοφιλές μουσικό φεστιβάλ Rockwave όπως ανακοίνωσε νωρίς σήμερα το πρωί η διοργανώτρια εταιρεία Didi Music. Μάλιστα, όπως αναφέρει η δραματική ανακοίνωση, η εταιρεία αποκυρήσσει όλα τα φεστιβάλ που έχει διοργανώσει μέχρι σήμερα καθώς και όλες τις μπάντες που έπαιξαν σε αυτά, ως βλάσφημα: «H Didi Music είναι εξαιρετικά μετανιωμένη που στο παρελθόν είχε  επενδύσει  τόσο πολύ στο μεταλ κοινό φέρνοντας στo καθαγιασμένο έδαφος της Μαλακάσας ξεκάθαρα σατανιστικά συγκροτήματα όπως οι Metallica, οι Black Sabbath και οι James. Προκειμένου να αποστασιοποιηθεί από το ανίερο παρελθόν της αλλά και να τονίσει τη νέα ηχητική και ιδεολογική της κατεύθυνσή, το νέο φεστιβάλ θα ονομαστεί Crapwave εκ των λέξεων christian, rap και wave».

Το Crapwave θα διεξαχθεί στην Τήνο από τις 13 ώς τις 15 Αυγούστου, μέρα κατά την οποία αναμένεται η κατανυκτική κορύφωσή του, όταν και όλοι οι πιστοί θα κρατηθούν χέρι με χέρι και θα προσευχηθούν με το μέτωπο στραμμένο στον ύψους 33 μέτρων εσταυρωμένο που θα στηθεί για την περίσταση. Ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί πολλά στοιχεία σχετικά με τους μουσικούς που θα απαρτίσουν το line-up, ωστόσο αναμένεται να συμμετάσχουν μερικά από τα πιο «βαριά» ονόματα του εγχώριου christian-rap ήχου όπως ο Τάκι Τσαν με το δημοφιλές άσμα του «Ω! Θαύμα» που έχει γράψει αναφερόμενος στον Ιησού Χριστό, ο μικρός Νικόλας ο οποίος πλέον αυτοαποκαλείται παπα-Νικόλας, αλλά και τα Ημισκούμπρια με τον βγαλμένο μέσα απο προσωπικά βιώματα «Μοναχό» τους. Ακόμα, αποκλειστικές πηγές αναφέρουν πως η Didi Music βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Αρτέμη και Ευθύμη οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν ως την Τήνο γονυπετείς.

Τελος, το «Κουλούρι» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ιθύνοντα νου της Didi Music Νίκο Λώρη προκειμένου να αποσπάσει κάποιο σχόλιο αλλά ο κ. Λώρης αρνήθηκε χαρακτηρίζοντας το «Κουλούρι» παγανιστική ιστοσελίδα.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.