Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Slight rain showers
13°C
 

Beach bar στη Ρόδο αναζητά σερβιτόρους με προϋπηρεσία στα ΟΥΚ

Αμέτρητες είναι οι ευκαιρίες που προσφέρονται στους νέους και όχι μόνο οι οποίοι επιθυμούν να δουλέψουν σεζόν σε κάποιο νησί, με αγγελία εύρεσης εργασίας γνωστού beach bar στη Ρόδο, να προκαλεί έντονο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με την καταχώρηση, η επιχείρηση αναζητάει άνδρες με προϋπηρεσία στις ομάδες υποβρυχίων καταστροφών, οι οποίοι θα μπορούν να αντέξουν αρκετές ώρες παραμονής στο νερό, θα έχουν την ικανότητα να κρατούν για αρκετή ώρα την αναπνοή τους κάτω από νερό και θα μπορούν να βουτήξουν σε μεγάλο βάθος για την περισυλλογή ποτηριών, κερμάτων και άλλων αντικειμένων.

Ακόμη, οι άνδρες αυτοί θα πρέπει να έχουν όρεξη για δουλειά, να μιλάνε τουλάχιστον δύο γλώσσες και να αγαπάνε την πατρίδα τους, με το ύψος της αμοιβής να μην έχει γίνει ακόμη γνωστό, ωστόσο όπως πληροφορηθήκαμε, τα φιλοδωρήματα είναι σημαντικά.

Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον ιδιοκτήτη του beach bar, ο οποίος όμως είχε βουτήξει στη θάλασσα για να επιπλήξει εργαζόμενο που κωλυσιεργούσε, προσπαθώντας να βοηθήσει γιαγιά που πνιγόταν.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.