Ιουλιανά
Clear sky
33°C
 

Νεαρή κάτοικος Εκάλης συνειδητοποιεί ότι δεν έχουν όλα τα σπίτια πισίνα

Building 5885Συντετριμμένη δηλώνει κοπέλα 18 ετών, κάτοικος Εκάλης, αφού συνειδητοποίησε πως δεν έχουν όλα τα σπίτια πισίνα. Η νεαρή κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό έπειτα από πρόσκληση σε σπίτι φίλου, τον οποίο γνώρισε το καλοκαίρι στη Μύκονο.

Όπως δήλωσε στον ανταποκριτή του «Κουλουριού» στο νησί των ανέμων:  «Γνώρισα τον Στράτο και την παρέα του στην παραλία του Αγ. Σώστη, όταν κάναμε διακοπές με τις φίλες μου στη Μύκονο, όπως κάθε χρόνο. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και αφού γυρίσαμε στην Αθήνα από τις διακοπές, μου πρότεινε να πάω στο σπίτι του να δούμε μια ταινία. Μου είπε ότι μένει στο Βύρωνα, και αρχικά μου έκανε εντύπωση πώς μπορεί να με καλεί στο σπίτι κάποιου φίλου του για rendez-vous. Τελικά ρώτησα και έμαθα ότι είναι περιοχή».

Η μεγάλη έκπληξη για τη 18χρονη Δάφνη ήρθε όμως όταν πήγε να βρει το φίλο της στο σπίτι του. «Πλησιάζοντας στο Βύρωνα μου άρεσαν τα δέντρα στον κεντρικό δρόμο (σ.σ. περιφερειακός Καρέα), μπορώ να πω μάλιστα ότι μου θύμισαν Εκάλη και Διόνυσο. Όταν όμως ο οδηγός έστριψε για να μπει στο Βύρωνα έβλεπα κάτι παλιά και μικρά σπίτια, χωρίς χρώματα και δεν μπορούσα να καταλάβω αν είχε κάνει λάθος το GPS ή όχι. Από το μέγεθος των σπιτιών πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί να μην έχουν πισίνες αυτοί οι άνθρωποι και όταν πια φτάσαμε στο σπίτι του Στράτου σιγουρεύτηκα. OK, όταν μου ζήτησε το τηλέφωνό μου είδα ότι δεν είχε iPhone ή Blackberry, αλλά νόμιζα ότι ήταν επειδή είναι alternative τυπάκι. Δε φανταζόμουν ότι μένει ΕΚΕΙ! Δεν είχε καν ποδηλατόδρομους!».

Παρ’ όλο το αρχικό σοκ της  κοπέλας, το ζευγάρι πέρασε ένα όμορφο βράδυ. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε η Δάφνη, για την πρώτη τους συνάντηση δεν ανέφερε τίποτα στις φίλες της. «Από εδώ και πέρα θα έρχεται μόνο εκείνος στο σπίτι μου. Ντρέπομαι να πω στις φίλες μου ότι ο Στράτος μένει σε μια τέτοια γειτονιά. Πόσο μάλλον να πάμε όλοι μαζί εκεί κάποτε. Άσε που δεν έχει και τί να κάνουμε». Όταν τη ρωτήσαμε αν η διαφορά περιβάλλοντος κατοικίας θα επηρεάσει τη σχέση της με το Στράτο, η Δάφνη απάντησε: «Είναι καλό παιδί και μου αρέσει. Δε με νοιάζει που μένει εκεί. Όποτε θέλει έρχεται σπίτι μου και περνάμε πολύ ωραία. Του πήρα και 3 Vilebrequin για να μη χρειάζεται να φέρνει δικά του κάθε φορά. Τον Δεκέμβριο στα γενέθλιά του θα του πάρω και ένα iPhone 5, γιατί νομίζω ότι ο μπαμπάς τον κοίταξε λίγο στραβά τις προάλλες. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.