Πάει κι αυτό
Mainly clear
22°C
 

Εκδρομή στην Αράχωβα την 28η Οκτωβρίου κανονίζει η πανεπιστημιακή αστυνομία

Την απόδρασή τους από τις πόλεις και τις σχολές σχεδιάζουν οι άνδρες και γυναίκες μέλη της πανεπιστημιακής αστυνομίας για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, το οποίο και θα περάσουν στον απόλυτο χειμερινό προορισμό, την Αράχωβα Παρνασσού.

Το πρόγραμμα είναι φουλ και τις 3 ημέρες, με πολλά events και party που θα συνοδεύονται ασφαλώς και με την απαραίτητη χαλάρωση, τις περιπολίες στο χωριό αλλά και με κυνήγι θησαυρού τη μία μέρα. Στην περιοχή αναμένεται να βρίσκονται περισσότεροι από 3000 πανεπιστημιακοί αστυνομικοί καθώς το «παρών» θα δώσουν όλες οι σχολές, τόσο από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη όσο και από την περιφέρεια.

Από την Αθήνα η αναχώρηση θα γίνει με κλούβες των ΜΑΤ το πρωί της 28ης, με την πρώτη κλούβα να αναχωρεί από τη ΓΑΔΑ στις 8.30 το πρωί. Αντίστοιχα και από τη Θεσσαλονίκη θα υπάρχει παρόμοιο πρόγραμμα, ενώ κλούβες θα αναχωρήσουν και από όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις, μεταξύ των οποίων η Πάτρα, η Λάρισα και το Ηράκλειο (απ' όπου θα έχει πλοίο της Minoan την Πέμπτη το βράδυ).

Ασφαλώς τα μέλη της πανεπιστημιακής αστυνομίας δεν θα ταξιδεύσουν μόνα τους. Θα συνοδεύονται από άνδρες των ΜΑΤ αλλά και των ΟΠΚΕ, που θα αναλάβουν τη φύλαξή τους καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου ενώ πιθανότατα θα πάρουν πάνω τους και την περιφρούρηση των events.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι περισσότερες από τις διαθέσιμες θέσεις έχουν ήδη «κάνει φτερά» και όσες έχουν απομείνει εξαντλούνται με ταχύτατους ρυθμούς. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με ένα email στο police-academy@astynomia.gr.

Φυσικά και το «Κουλούρι» θα είναι εκεί, αναχωρούμε από Κοκκινοπούλου στου Ζωγράφου Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι και επιστρέφουμε Κυριακή, αναχώρηση 5 το απόγευμα από Αράχωβα, προτού πιάσει η κίνηση.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.