Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Slight rain showers
14°C
 

Παίζοντας Football Manager πέρασε το Πάσχα ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, πανέτοιμος για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν του Ολυμπιακού

Χωρίς να αποδράσει από την Αθήνα πέρασε τις διακοπές του Πάσχα ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης, ο οποίος παρέμεινε κλεισμένος στο σπίτι του, παίζοντας την τελευταία έκδοση του Football Manager.

Ο νεαρός επιχειρηματίας, όντας προπονητής του Ολυμπιακού, κατάφερε να οδηγήσει τους ερυθρόλευκους στην κατάκτηση δύο συνεχόμενων Champions League, ενώ έχει ήδη κυκλώσει τα ονόματα 5 wonderkids, τα οποία θέλει να φέρει στους Πειραιώτες ενόψει της νέας σεζόν.

Ανάμεσα σε αυτά, βρίσκονται ο Μεξικανός επιθετικός Ρικάρντο Άλμπα και ο 17χρονος αμυντικός Ιβάν Φρέσνεντα, με τον ίδιο να έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, ενημερώνοντας στη συνέχεια όποιον αναλάβει τον πάγκο του Ολυμπιακού για την απόκτησή τους.

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να επιχειρήσει με τον κ. Μαρινάκη, αλλά είχε κλείσει το κινητό του για να μην αποσπάται στην πορεία της κρίσιμης σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.