Δεν ξέρεις τι να φορέσεις
Sunny
17°C
 

Αναστέλλονται τα πρωταθλήματα χόκεϊ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στη μεταφορά των προσφύγων στο γήπεδο του Ελληνικού

hockeyΣτην αναστολή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων χόκεϊ αποφάσισε να προχωρήσει η ελληνική ομοσπονδία του λαοφιλούς αθλήματος, για όσο καιρό οι πρόσφυγες θα παραμείνουν στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού.

Η απόφαση της Πολιτείας να εγκατασταθούν οι πρόσφυγες στο γήπεδο του χόκεϊ, έχει προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών στους χιλιάδες πιστούς του αθλήματος στη χώρα μας, με αρκετούς από αυτούς να πετάνε επιδεικτικά τα διαρκείας τους, ή να ζητούν τα χρήματά τους πίσω από τους υπευθύνους.

Την ίδια στιγμή, με απόσυρση απειλούν και οι δεκάδες χορηγοί και διαφημιζόμενοι, ενώ την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, στον «αέρα» βρίσκεται και η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όπως ανέφεραν μιλώντας στο «Κουλούρι» ιδιοκτήτες ομάδων χόκεϊ, τα σωματεία απειλούνται με ζημιές εκατομμυρίων, από την απώλεια των εσόδων από τις διαφημίσεις, τα εισιτήρια αλλά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ενώ σε κίνδυνο τίθεται και η προσπάθεια της εθνικής ομάδας για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Να δω πως θα ζήσουμε 3 μήνες χωρίς το αγαπημένο μας άθλημα. Να δω τι άλλο θα μας κόψουν», κατέληξε ο πρόεδρος των Ελλήνων Φιλάθλων χόκεϊ, Τάσος Μαραξής, τη στιγμή που με το μπαστούνι του προσπαθούσε να παραβιάσει την κλειδαριά των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.